Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Agüero bestemmer seg etter Copa America

Smigret av Mourinhos ros.

ETTERTRAKTET: Europas toppklubber står i kø for å sikre seg Sergio «Kun» Agueros signatur.Foto: SCANPIX/REUTERS/Albert Gea
ETTERTRAKTET: Europas toppklubber står i kø for å sikre seg Sergio «Kun» Agueros signatur.Foto: SCANPIX/REUTERS/Albert Gea Vis mer

Atletico Madrids ettertraktede spiss Sergio Agüero er ønsket av en rekke store klubber, men først etter Copa America vet vi hvor 23-åringen spiller neste sesong.

- Nå skal jeg delta i Copa, senere vil jeg vite hvor framtiden min ligger, sier Agüero til Canal7.

Copa America spilles i Agüeros hjemland Argentina fra 1. til 24. juli.

- Jeg vet ikke hva som skjer. Først etter Copa America bestemmer jeg meg, sier Agüero.

Han har åpnet for overgang til erkerival Real Madrid. Det misliker Atletico-fansen. Real-trener José Mourinho har allerede uttalt seg positivt om Agüero.

- Det gjør meg glad å høre en trener som han uttale seg slik om meg, forteller spissen.

Ifølge agenten Bruno Satin er det italienske Juventus som har vist klarest interesse for 23-åringen, som står med 101 mål på 230 kamper for Atletico.

Agüero er misfornøyd med at hovedstadsklubben trolig selger spissmakker Diego Forlán. De to har samarbeidet siden 2007. I 2010 var Agüero sentral da Atletico Madrid vant europaligaen.

(NTB)