PANENKA: Sergio Agüero var sikker fra straffemerket mot Swansea.<br>Foto: Huw Evans/REX/Shutterstock/ NTB Scanpix
PANENKA: Sergio Agüero var sikker fra straffemerket mot Swansea.
Foto: Huw Evans/REX/Shutterstock/ NTB ScanpixVis mer

Manchester City med seks strake seire

Agüero-dobbel da City fortsatte den perfekte seriestarten

Swansea tapte.

Manchester City mener alvor under Pep Guardiola. Med lørdagens 3-1-seier over Swansea har de lyseblå fortsatt full poengpott i Premier League.

City har vunnet samtlige seks seriekamper hittil, og laget har allerede skaffet seg en luke på fire poeng i toppen. I alt har Guardiolas mannskap endt opp som vinner i alle de ti kampene de har spilt av betydning.

I midtuken vant City 2-1 over Swansea i ligacupen. Tre dager senere ville ikke gjestene være noe dårligere da lagene møttes på nytt. To mål signert Sergio Agüero og en vakker scoring fra Raheem Sterling ga nok en trepoenger.

Llorentes første

Med Agüero tilbake fra karantene tok det ikke lang tid før det sto 0-1 i Wales. Argentineren tok City i føringen etter bare ni minutter. Etter et innlegg fra Bacary Sagna tok han med seg ballen forbi et passivt Swansea-forsvar og dunket den forbi Lukasz Fabianski.

Men bare fire minutter senere sto det 1-1. Fernando Llorente gjorde sitt første mål for Swansea da han utlignet på halv volley. En pen scoring av baskeren. Like før hadde vertene tvunget fram en glitrende redning fra City-keeper Claudio Bravo.

Hjemmelaget spilte en meget bra første omgang. Waliserne viste gode ballferdigheter og var spesielt flinke til å sette inn støtet på gjestenes Fernandinho på midtbanen.

Straffe

Men den solide innsatsen hjalp ikke til hjemmepoeng. I det 65. minutt var Agüero sikker fra straffemerket da han tok en «Panenka» og plasserte ballen midt i mål. Tolv minutter senere økte Sterling til 3-1. Engelskmannen lurte seg forbi Kyle Naughton og scoret i det nærmeste hjørnet.

Manchester Citys neste oppgave er mesterligamøtet med Celtic til midtuken. Deretter venter det en skikkelig kremkamp i Premier League, når Tottenham kommer på besøk søndag 2. oktober.

Swansea har allerede tapt fire kamper i ligaen i høst. Det walisiske laget står med kun fire poeng etter seks runder.

(NTB)