Agüero-dobbel knuste King og co.

Manchester City tok en overbevisende borteseier.

MÅLMASKIN: Sergio Agåuero er i storform. Foto: NTB Scanpix
MÅLMASKIN: Sergio Agåuero er i storform. Foto: NTB ScanpixVis mer
  • Bournemouth - Manchester City 1-3 (1-2)

Manchester City og Liverpool er spådd å skulle kjempe om ligatittelen nok en gang denne sesongen, og presset lå på de lyseblåe før dagens kamp.

Liverpool tapte bare én gang forrige sesong, og har ikke for vane å gi fra seg poeng unødvendig. Jürgen Klopps menn har startet sesongen perfekt med tre strake seire, og med «bare» fire poeng før kampen mot Bournemouth, var City avhengig av en trepoenger for å krype opp i ryggen på sin argeste rival.

Sergio Agüero sørget for en drømmestart for Pep Guardiola og co.

MISFORNØYDE: Manchester United tapte 1-2 på overtid for Crystal Palace. Dette hadde supporterne å si om kampen. Klipp: Madeleine Liereng. Reporter og video: Tore Ulrik Bratland / Dagbladet Vis mer

Drømmetreff

Joshua King fikk kampens første skudd på mål, men Citys argentinske spiss fikk hakket bedre treff enn nordmann.

Et kvarter ut i kampen stormet City framover, og det var Kevin De Bruyne som fikk fyrt av et skudd. Belgieren traff imidlertid dårlig, og skuddforsøket endte opp som en pasning til Agüero. Fra kloss hold var han nådeløs.

To minutter før pause doblet Raheem Sterling ledelsen med sitt femte mål for sesongen. City lekte seg gjennom Bournemouths forsvar, og til slutt var det David Silva som fant engelskmannen. Han fikk avsluttet og det sto 2-0.

Sterling elsker å spille mot Bournemouth. Han har scoret 11 mål mot klubben - mer enn mot noe annet lag i Premier League.

Like før pause reduserte hjemmelaget. Charlie Daniels måtte ut på båre tidligere i omgangen, og inn kom Harry Wilson. Han har en fryktet fot fra distanse, og var like nådeløs denne gangen. Bournemouth fikk frispark rundt 25 meter fra mål, og waliseren curlet ballen helt opp i krysset. Wilsons 11 mål fra utenfor 16-meteren siden starten på forrige sesong.

Agüero igjen

Vertene hang godt med i svingene etter pause, og blant annet Callum Wilson var svært nære å utlikne Citys ledelse.

Men som så mange ganger tidligere gikk det seriemesterens vei til slutt.

Og nok en gang var det Agüero som sto for målet. David Silva og spissen gikk nesten litt i veien for hverandre, men spanjolen endte opp med en målgivende pasning til argentineren, som var nådeløs når han fikk sette foten mot ballen.

City ligger nå på 2.-plass i Premier League, to poeng bak Liverpool. I neste serierunde møter de Brighton. Bournemouth skal spille mot Leicester.