Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Agüero har satt seg på flyet til Manchester

Kan bli City-spiller i morgen.

TIL MANCHESTER: Argentinas Sergio Agüero skal være på vei til England for å sluttforhandle en overgang til Manchester City. Foto: EPA/MARCELO SAYAO
TIL MANCHESTER: Argentinas Sergio Agüero skal være på vei til England for å sluttforhandle en overgang til Manchester City. Foto: EPA/MARCELO SAYAO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den spanske avisen Marca hevder at Atletico Madrid og Manchester City er svært nær en overgang for Sergio Agüero.

Avisen skriver at spilleren er på vei fra Argentinas hovedstad Buenos Aires til Manchester sammen med en representant fra den spanske klubben og sin egen agent Hernan Reguera.

En avtale vil sannsynligvis være klar i morgen.

Ifølge britiske Daily Mirror skal overgangssummen ligge på 40 millioner pund, noe som tilsvarer 351 millioner norske kroner.

Agüero er svigersønn til Diego Maradona, og har spilt 175 kamper for Atletico Madrid etter overgangen fra Independiente i 2006.

Så spørs det å se hvordan overgangen til Agüero påvirker situasjonen til landsmannen Carlos Tevez.

Agüero blir i så fall den tredje argentineren i City-troppen sammen med Tevez og Pablo Zabaleta.

Tevez var i forrige uke så godt som klar for brasilianske Corinthians, men klubbene ble ikke enig om overgangen. Tevez har tidligere uttalt at han savner døtrene i hjemlandet, og at han ønsker å spille fotball i sørligere strøk.