Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Agüero kan være tilbake på banen 15. september

- Fantastiske nyheter for ham og oss, sier Mancini.

BEDRE ENN FRYKTET: Det så skummelt ut da Sergio Agüero ble båret av banen under kampen mot Southampton, men kneskaden er ikke så ille som fryktet. Foto: SCANPIX/EPA/LINDSEY PARNABY
BEDRE ENN FRYKTET: Det så skummelt ut da Sergio Agüero ble båret av banen under kampen mot Southampton, men kneskaden er ikke så ille som fryktet. Foto: SCANPIX/EPA/LINDSEY PARNABY Vis mer

Fotballstudio kl. 20.45: Chelsea - Reading.

(Dagbladet): Manchester City-fansen fryktet det verste da Sergio Agüero ble båret av banen med kneskade under åpningskampen mot Southampton i helga, men i dag beroliger Roberto Mancini de som er bekymret.

Ifølge ham er ikke skaden så alvorlig, og Agüero kan være aktuell for bortemøtet med Stoke allerede 15. september.

Var bekymret
- Jeg tror ikke Sergio blir ute lenge, og vi håper han kan være tilbake etter landslagspausen. Åpenbart fantastiske nyheter for ham og for oss, sier City-manageren til klubbens hjemmesider.

- Vi var veldig bekymret et par dager, for vi fryktet han kunne miste seks måneder eller kanskje mer, og det hadde vært veldig dårlige nyheter. Det så ut som en skummel skade der og da, og fordi det var kneet fryktet vi selvfølgelig det verste, så dette er en lettelse, sier Mancini.

Barry og Richards på vei
Agüero måtte forlate banen på båre allerede etter 13 minutter i serieåpningen mot Southampton. Argentineren hadde store smerter, men beroliget fansen på kvelden med at det ikke virket så ille.

Roberto Mancini kan også fortelle at Gareth Barry trolig er spilleklar samtidig med Agüero, mens Micah Richards kan være tilbake om en måneds tid.

- Gareth vil også være klar etter landslagspausen. Han har ikke spilt kamper på nesten fire måneder, og må jobbe med den fysiske formen, men han trener igjen. Jeg ser ikke for meg at han er borte lenger enn en måneds tid, kanskje bare et par måneder, sier italieneren.

Manchester City vant åpningskampen 3-2, etter å ha havnet under for opprykkslaget Southampton på hjemmebane.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media