Huddersfield - Man. City

Agüero og Sterling snudde til seier for City

Lå under til pause.

SEIRET: Manchester City virket å gå på poengtap borte mot Huddersfield, men i sluttminuttene sikret Raheem Sterling 2-1-seier for den engelske serielederen. Foto: NTB Scanpix
SEIRET: Manchester City virket å gå på poengtap borte mot Huddersfield, men i sluttminuttene sikret Raheem Sterling 2-1-seier for den engelske serielederen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Huddersfield - Man. City 1-2

Manchester City virket å gå på poengtap borte mot Huddersfield, men i sluttminuttene sikret Raheem Sterling 2-1-seier for den engelske serielederen.

Vertene var på vei mot sitt fjerde poeng av seks mulige hittil mot de to Manchester-lagene, men seks minutter før slutt satte Sterling inn vinnermålet.

Huddersfield slo Manchester United 2-1 hjemme 21. oktober, og lenge så det ut til at det nyopprykkede laget også skulle få poeng mot serielederne.

David Wagners mannskap tok ledelsen på overtid i første omgang da en corner ble svingt inn.

Christopher Schindler fikk luggen på ballen, og retningsforandringen gjorde at en utspilt Nicolás Otamendi ble truffet i brystet. Ballen gikk fra Otamendi og i mål og sørget for ellevill stemning blant hjemmefansen da lagene gikk i garderoben.

Straffe

Vertene var imidlertid ikke lenge i himmelen. Manchester City-laget gikk ut i hundre etter pause, og alle gjestenes spillere ropte på straffe da Raheem Sterling ble tatt av keeper Jonas Lössl. Dommer Craig Pawson valgte imidlertid å la forseelsen passere, men kun minuttet senere pekte han på straffemerket da samme mann ble tatt.

Nok en gang var Sterling på farten inne i 16-meteren, og Scott Malone måtte ty til ulovlige midler for å stoppe vingen. Sergio Aguero var iskald fra straffemerket og plasserte ballen i motsatt hjørne av det Lössl kastet seg til.

Gjestene fortsatte å presse og til slutt kom uttellingen.

Bue og i mål

Sterling skar inn fra høyre og spilte til Kevin De Bruyne. Han forsøkte å spille vegg med vingen, men ballen fikk en retningsforandring som gjorde at lagkamerat Gabriel Jesus fikk muligheten til å avslutte.

Lössl fikk avverget brasilianerens avslutning, men i fullt firsprang mot mål ble Sterling regelrett truffet av returen, og ballen forsvant i en bue og i mål.

Resultatet gjør at Manchester City nå topper Premier League med 37 poeng, mens Huddersfield ligger på 11.-plass med 15 poeng. City leder er foran byrival Manchester United med åtte poeng.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer