Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Agüero risikerer å miste kampen mot Arsenal

- Det er vanskelig å vite med en slik skade.

SKADET: Sergio Agüero pådro seg en hamstringskade i 3-0-seieren over Stoke. Nå kan han miste to kamper. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB scanpix
SKADET: Sergio Agüero pådro seg en hamstringskade i 3-0-seieren over Stoke. Nå kan han miste to kamper. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester City-spissen Sergio Agüero ble skadd i tirsdagens 3-0-seier over Stoke og kan være ute i to uker.

Agüero måtte av med en hamstringskade bare minutter etter at han satte inn 3-0-målet fra straffemerket.

City vet foreløpig ikke hvor alvorlig skaden er, men assistentmanager David Platt har allerede utelukket at argentineren kan spille mot Watford i FA-cupen lørdag. Han kan også miste den viktige seriekampen mot Arsenal 13. januar.

- Det er vanskelig å vite med en slik skade. Han er garantert ute på lørdag, og det er tvilsomt om han rekker Arsenal-kampen. Men det finnes ulike grader av hamstringskader, så vi trenger 48 timer før vi vet noe, sa Platt.

Agüero var sist sesong Citys toppscorer i ligaen. Han scoret også det avgjørende målet som ga laget et etterlengtet seriegull.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!