Agüero senket Russland på gjenåpnet finalestadion

Manchester City-stjernen Sergio Agüero sikret Argentina 1-0-seier over Russland i sluttminuttene lørdag. Det var det første målet på renoverte Luzjniki-stadion.

SCORET IGJEN: Sergio Agüero. Foto: NTB Scanpix
SCORET IGJEN: Sergio Agüero. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Agüero var årvåken og scoret på en returball i det 86. minutt. Selv om Argentina nylig slet seg til VM etter en trøblete kvalifisering, er laget ubeseiret på sine sju siste landskamper.

Lørdagens kamp var den første på Luzjniki-stadion i Moskva på fire år. Arenaen har de siste årene vært gjennom en storstilt oppgradering, og neste sommer skal det spilles i alt sju VM-kamper der.

Det inkluderer åpningskampen, én semifinale og finalen.

Under kjølige forhold var Agüero og Angel Di Maria nærmest å ta Argentina i føringen før pause, men Russland-keeper Igor Akinfejev sto i veien.

Tidlig i annen omgang ryddet Konstantin Rausch på streken unna Lionel Messis forsøk. Hjemmelaget hadde sine sjanser etter pause. Særlig Denis Glusjakov var farlig frampå etter en times spill i den russiske hovedstaden.

Sikkerheten sto i høysetet lørdag. Russerne kom mannsterke og gjorde at nye Luzjniki-stadion var smekkfullt. Arenaen har nå en kapasitet på 81.000 tilskuere.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer