FEIRET: Manchester City-spillerne kunne juble for tre viktige poeng borte mot CSKA Moskva. Foto: AFP PHOTO / ALEXANDER NEMENOV / NTB Scanpix
FEIRET: Manchester City-spillerne kunne juble for tre viktige poeng borte mot CSKA Moskva. Foto: AFP PHOTO / ALEXANDER NEMENOV / NTB ScanpixVis mer

Agüero-show da City snudde kampen i Moskva

Tre sterke bortepoeng for de lyseblå.

Sjekk Dagbladets oddstips for de resterende kampene her

(Dagbladet): Manchester City viste god lagmoral da de snudde til seier borte mot CSKA Moskva. På den tunge, sandfulle banen i den russiske hovedstaden var det lite underholdning den første halvtimen. Det virket som om kampen trengte et mål, og det sørget vertene for etter 32 minutter.

Da sendte nemlig Zoran Tosic hjemmelaget i ledelsen.

Agüero snudde Et langt utspill fra Akinfeev ble stusset videre av Honda. I bakrommet hadde den tidligere Manchester United-spillere allerede startet, og aleine mot en utrusende Joe Hart lobbet han ballen elegant i det tomme målet. Scoringen var serberens tredje i Champions League-sammenheng.

Men Adam var ikke lenge i Paradis. Bare minuttet seinere utliknet Sergio Kun Agüero for Manchester City. David Silva fosset framover på venstresida, og fant den lille argentineren inne i feltet. Fra kloss hold pirket han inn 1-1.

Ikke mange minuttene seinere var Agüero igjen sist på ballen da han sendte City i ledelsen. David Silva og Alvaro Negredo kombinerte på høyresida. Sistnevnte fikk masse tid og rom til å slå et flott innlegg med yttersida av foten. Inne i feltet ventet Agüero, som stakk hodet fram og sendte kula i mål. Scoringen var hans første med hodet i Champions League.

På overtid av førsteomgang var David Silva centimetre fra å prikke inn en frispark-perle, men CSKA-keeper Igor Akinfeev gjorde en god redning.

City med kontroll De første minuttene av den andre omgangen var en ren kanonade mot målet til Akinfeev. City klarte også å sette ballen i nettet for tredje gang, men Negredos scoring ble annullert for hands.

Også hjemmelaget fikk et mål annullert, og det var av det vakre slaget. Innbytter Musa banket ballen i krysset bak Joe Hart, men dommeren hadde allerede blåst frispark i favør Yaya Toure.

Til tross for at CSKA forsøkte desperat å sette inn en slags sluttspurt, ble alle tre poengene med tilbake til Manchester. Nærmest kom hjemmelaget på overtid, da Honda fikk stå helt aleine mot Joe Hart. Fra seks meter klinket japaneren til, men Citys sisteskanse kom seirende ut av duellen. 

De lyseblå er nå á poeng med Bayern München, som møter Victoria Plzen seinere i kveld.

Den kampen, og alle de andre oppgjørene i kveldens Champions League-runde, kan du følge i vårt Fotballstudio.