Agger:- Laudrup var bedre enn Zlatan

Fyrer opp før playoffkampene.

 IKKE BESTE SKANDINAV:  Danske Daniel Agger mener landsmannen Michael Laudrup er tidenes beste skandinav, ikke Zlatan Ibrahimovic som han selv skal bryne seg på den neste uka. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
IKKE BESTE SKANDINAV: Danske Daniel Agger mener landsmannen Michael Laudrup er tidenes beste skandinav, ikke Zlatan Ibrahimovic som han selv skal bryne seg på den neste uka. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Brøndbys Daniel Agger roser Zlatan Ibrahimovic for det svensken har oppnådd i karrieren. Agger synes likevel at Michael Laudrup er fotballhistoriens beste skandinav.

Danmark og Sverige skal møtes i omspillskamper til EM om få dager. Før oppgjørene fikk Danmarks kaptein spørsmål om hvem han mener er den beste skandinaviske spilleren i fotballhistorien. Tidligere Liverpool-spiller Agger mener ikke at Paris Saint-Germains Ibrahimovic troner øverst.

- Vi beundrer Zlatan for alle hans meritter, men vi har et par dansker som kan gi ham konkurranse. For meg er Michael Laudrup den beste spilleren gjennom tidene, sier Agger.

Stopperen tror på tøffe kamper mot svenskene i jakten på EM-billett.

- Mange små ting vil spille inn. Det gjelder å ha bra dagsform, sier Agger.

Michael Laudrup spilte i klubber som Barcelona, Juventus og Real Madrid i sin aktive spillerkarriere. Også Ibrahimovic har vært innom klubber som Barcelona og Juventus.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram