Agger-bom på kjempesjanse seks min. på overtid

Bare 2-2 hjemme for Liverpool.

SLITER: Joe Cole og Liverpool har hatt en marerittstart på sesongen. Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS
SLITER: Joe Cole og Liverpool har hatt en marerittstart på sesongen. Foto: NIGEL RODDIS/REUTERSVis mer

|||(Dagbladet): Liverpool - Sunderland 2-2.

Selv om Steven Gerrard sikret ett poeng med sitt hodestøt, vil denne kampen neppe stoppe krisepraten rundt Liverpool.

Seks poeng etter seks kamper er fortsatt for lite.

Nesten sju minutter kunne derimot Daniel Agger blitt den store helten, men headingen hans fra fem-seks meter gikk utenfor.

- Vi burde vunnet denne kampen, jeg synes vi skaper nok til det. Men denne kampen viser at det ikke finnes enkle hjemmekamper i Premier League, sier manager Roy Hodgson ifølge TV 2.

På badeball-nivå Forrige sesong ble Liverpool senket av en badeball mot Sunderland. Denne gangen tok de helrøde ledelsen med en scoring som var nesten like komisk.

Bare fem minutter var spilt, da 20 spillere stoppet opp. Bare Fernando Torres og Dirk Kuyt løp.

Michael Turner skulle ta et frispark nesten på midten. Han dyttet ballen et par meter bakover, trolig for å signalisere at han ønsket at keeper Simon Mignolet skulle ta frisparket. Torres tolket det dithet at frisparket var tatt og at ballen derfor var i spill. Han fikk en hel banehalvdel å boltre seg på, før han dyttet ballen ut til Kuyt - som bredsidet ballen i mål.

Torres snudde seg flere ganger mot dommeren, for å få klarsignal til å spille videre. Dommer Stuart Attwell konfererte med linjemannen etter scoringen, og de godkjente målet.

Dobbel Bent Etter 25 minutter fikk storscorer Darren Bent sjansen fra krittmerket. Ahmed Elmohamady prøvde å slå ballen inn i feltet, men Christian Pulsen blokkerte ballen med ei hånd som var godt over hodehøyde.

Og Bent bommet ikke fra 11 meter.

- Jeg mener at det skal være gjort med vilje, for at dommeren skal blåse hands. Denne ballen traff Poulsen, sier Hodgson.

Liverpool sleit framover etter dette, og klarte nesten ikke skape noen ting.

Bare drøyt to minutter etter hvilen doblet Bent ledelsen, med sitt sjuende mål for sesongen. Han kastet seg fram på et innlegg fra høyresida og stanget kula i mål.

Bare én seier Steven Gerrard tente håpet om tre poeng da han headet inn et Torres-innlegg etter 64 minutter.

Vertskapet skapte litt mer den siste halvdelen av andreomgangen enn tidligere i kampen, men de imponerte ikke. De bosatte seg rundt 16-meteren til Sunderland i sluttminuttene, men klarte aldri å trenge skikkelig gjennom.

Derfor begynner det nok å bli litt varmt under føttene til manager Roy Hodgson.

Han ber om tid til å jobbe med mannskapet, men samtidig overtok han ikke et lag uten profiler og stjerner. Både fansen - og kanskje også klubbledelsen - krever mer enn dette.

- Jeg er fornøyd med at vi kommer tilbake i kampen etter de to scoringene til Sunderland. Vi må fortsette med en sånn holdning, sier Hodgson.

I LEDELSEN: Dirk Kuyt sendte Liverpool i ledelsen med en merkelig scoring. Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS
I LEDELSEN: Dirk Kuyt sendte Liverpool i ledelsen med en merkelig scoring. Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS Vis mer