RAGET HØYEST: Når Daniel Agger scorer vinner som regel Liverpool. Det har skjedd ni av de ti siste kampene. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES /NTB scanpix
RAGET HØYEST: Når Daniel Agger scorer vinner som regel Liverpool. Det har skjedd ni av de ti siste kampene. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES /NTB scanpixVis mer

Agger fant veien til nettmaskene da lagkameratene sviktet

Og nå må Liverpool klare seg uten Luis Suarez i neste seriekamp.

(Dagbladet): Liverpool - Southampton 1-0 (1-0)

Liverpool har dominert i flere kamper denne sesongen uten å få med seg tre poeng. I kveldens kamp var det nok mange som fryktet at dette skulle fortsette etter at Liverpool sløste med sjansene i førti minutter. Først tre minutter før pause fikk Daniel Agger hull på den berømte byllen.

Hjemmelaget hadde også sine muligheter i den andre omgangen, men det ble med den ene scoringen på Anfield. Southampton var med med spillemessig i den andre omgangen, men skapte ikke stort.

Den andre gledelige nyheten for de røde var at Lucas endelig fikk spille fotball etter skademarerittet. Brasilianeren ble byttet ut like før slutt.

MÅTTE EN MIDTSTOPPER TIL: Daniel Agger fant veien til nettmaskene da lagkameratene sviktet foran mål. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES /NTB scanpix
MÅTTE EN MIDTSTOPPER TIL: Daniel Agger fant veien til nettmaskene da lagkameratene sviktet foran mål. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES /NTB scanpix Vis mer

Det oppstod også en bekymring i Liverpool-leiren da Luis Suarez forsøkte å sette ballen i mål med handa ti minutter før full tid. Spissen pådro seg gult kort i situasjonen, noe som betyr at han må stå over neste seriekamp. Uruguayaneren er toppscorer i Premier league med ti mål, og det er en underdrivelse å si at han vil bli savnet av de røde.

Massivt Liverpool-trykk Luis Suarez hamret først et frispark i tverrliggeren, og Liverpool holdt trykket oppe. Det endte med at Glen Johnson fikk plass på høyresiden til å prikke inn innlegget mot Daniel Agger som stanget hjemmelaget i føringen med et vakkert hodestøt. Dansken stod muligens i offside da pasningen kom.

Liverpool vinner som regel når midtstopperen kommer på scoringslisten. Laget hadde vunnet åtte av de ni kampene dansken hadde gjort mål før kveldens kamp.

Jonjo Shelvey var nærmest scoring før målet da han banket ballen på innsiden av stolpen. Liverpool skulle også kanskje hatt straffespark da Luis Suarez ble holdt i shortsen, men de røde har fortsatt ikke blitt tildelt straffespark i Premier League denne sesongen.