Agger har planen klar før siste kamp i «dødens gruppe»

- Vi skal ikke gå for uavgjort mot Tyskland.

GÅR FOR SEIER: Danmark kan gå videre med uavgjort mot Tyskland, men den sjansen tar ikke Daniel Agger. Foto: AP Photo/Michael Probst/NTB scanpix
GÅR FOR SEIER: Danmark kan gå videre med uavgjort mot Tyskland, men den sjansen tar ikke Daniel Agger. Foto: AP Photo/Michael Probst/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Danmarks visekaptein Daniel Agger vil gjøre det enklest mulig for å komme til EM-kvartfinale. Det krever seier mot Tyskland søndag.

Det er stor spenning før siste runde i gruppe B. Tyskland leder med seks poeng og er svært nær avansement. Portugal og Danmark står med tre poeng, mens poengløse Nederland er avhengig av en stor dose hell om de skal halte seg videre etter en trang EM-innledning.

- Vi må bare slå Tyskland, for da er det ikke så mye mer å snakke om hva gjelder avansement. Uavgjort kan være nok. Det vet jeg, men det skal vi ikke gå etter, sier forsvarskjempen Agger.

Må stoppe Gómez Liverpool-stopperen er optimist, selv om Tyskland har tatt kommandoen i gruppen.

- Vi har en kamp søndag, og vinner vi den så går vi videre. Det er tross alt det positive vi kan ta med oss inn mot kampen. Tyskland har inntil videre vist sin besøkelsestid, men jeg synes ikke det er et lag som er umulig å slå, sier Agger.

En av oppgavene hans blir å stoppe den tyske måljegeren Mario Gómez, som allerede har tre mål i EM.

- Det er ikke så mye å si. Han virker skarp. Det har han vært hele sesongen, så det er ikke noe nytt, sier Liverpool-spilleren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer