Agger havnet på kant med Liverpool-sjefen

Derfor ble han solgt til Danmark.

DRO HJEM ETTER ÅTTE ÅR: Daniel Agger (t.v) hadde YNWA tatovert inn på knokene. I sommer forlot han likevel Liverpool for dansk fotball. foto: AP Photo/Jon Super / NTB SCANPIX
DRO HJEM ETTER ÅTTE ÅR: Daniel Agger (t.v) hadde YNWA tatovert inn på knokene. I sommer forlot han likevel Liverpool for dansk fotball. foto: AP Photo/Jon Super / NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Daniel Agger ble utnevnt til visekaptein i Liverpool i fjor sommer.

Året før skal Liverpool ha avslått bud på mer enn 20 millioner pund (215 millioner kroner) på den danske midtstopperen - som har «YNWA» tatovert inn på høyrehånda.

I sommer ble 29-åringen i stedet solgt til danske Brøndby, for en brøkdel: Tre millioner pund (32 mill. kroner).

Ikke på samme side I et intervju med det danske TV3-programmet Onside forklarer Agger hvorfor han ikke fortsatte på Anfield: Manager Brendan Rodgers.

- La oss si det sånn at jeg og manageren kanskje ikke var på samme side den hele siste sesongen. Det meste av siste sesong i hvert fall, sier Aggen.

Stopperen havnet på benken i flere nøkkelkamper og sier han ble irritert.

DYKTIG: Liverpool-manager Brendan Rodgers, her med Mario Balotelli, får et godt skussmål av Agger på tross av uenighet om laguttak. Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA / NTB SCANPIX
DYKTIG: Liverpool-manager Brendan Rodgers, her med Mario Balotelli, får et godt skussmål av Agger på tross av uenighet om laguttak. Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA / NTB SCANPIX Vis mer

- Det var langt mellom oss, og for meg ble det nok. Jeg følte at han ikke verdsatte det jeg kunne bidra med. Når jeg føler det så er det tid for å reise videre, sier Agger til TV3-programmet.

Dyktig manager Stopperen beskriver Rodgers som en «utrolig dyktig manager», spesielt med tanke på treningsøktene og oppsettet av laget.

- Det gikk kanskje galt for meg og han fordi jeg er veldig direkte. Jeg sier ting som de er, og det forventer jeg også at folk gjør overfor meg. Det er kanskje feil å forvente det noen ganger, sier dansken.