Agger øverst på Reals ønskeliste

- Verdensklassespiller, sier visepresident.

(Dagbladet.no): Liverpools forsvarsspiller Daniel Agger (23) står øverst på ønskelisten til den spanske storklubben Real Madrid. Det bekrefter klubbens visepresident overfor danske Kunsport.dk.

- Han er en spiller som vi har sett på i lang tid, og det er sannsynlig at vi vil by på ham i januar. Han er en verdensklassespiller og han ville uten tvil passe godt inn i systemet vårt. Det vi har bruk for i øyeblikket er en forsvarer og en spiss, og i øyeblikket står Agger øverst på ønskelisten vår, sier Jose Angel Sanchez til Kunsport.dk.

Samtidig avslører Sanchez at den danske landslagsspilleren allerede kunne vært Real Madrids eiendom, hadde det ikke vært for alt styret rundt salget av Robinho til Manchester City.

- Vi hadde allerede planer om å kjøpe Agger i sommer sammen med en rekke andre spillere. Men Robinho-saken fikk dessverre så mye oppmerksomhet, og krevde så mye ressurser fra klubbens side, at vi ble nødt til å gi opp planene om å lansere et bud på Agger og andre spillere som vi hadde i tankene, avslutter Sanchez.

Det forventes at Agger skal erstatte den 35 år gamle midtstopperen Fabio Cannavaro, som skal ha uttrykt et ønske om å avslutte karrieren i sin første klubb, Napoli.

Daniel Agger kom for øvrig til Liverpool i 2006 fra Brøndby, og har spilt 55 kamper for den engelske storklubben.

ØNSKET TIL REAL:
Liverpools Daniel Agger står øverst på ønskelisten til Real Madrid, og sannsynligheten er stor for at de vil legge inn et bud på forsvarsspilleren i januarvinduet. Foto: Nigel Roddis, REUTERS/SCANPIX
ØNSKET TIL REAL: Liverpools Daniel Agger står øverst på ønskelisten til Real Madrid, og sannsynligheten er stor for at de vil legge inn et bud på forsvarsspilleren i januarvinduet. Foto: Nigel Roddis, REUTERS/SCANPIX Vis mer
Agger øverst på Reals ønskeliste