Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Agger-skade mindre alvorlig enn fryktet

Gode nyheter for Liverpool-fansen.

SKADD: Liverpools Daniel Agger måtte ut med skade mot Manchester United søndag, men skaden er mindre alvorlig enn fryktet. Foto:  
 EPA/PETER POWELL
SKADD: Liverpools Daniel Agger måtte ut med skade mot Manchester United søndag, men skaden er mindre alvorlig enn fryktet. Foto: EPA/PETER POWELL Vis mer

Liverpool-forsvarer Daniel Aggers skade er mindre alvorlig enn fryktet.

Trolig kan Agger være i spill for Danmark under VM-kvalifiseringskampene mot Bulgaria og Italia midt i oktober, skriver Jyllands-Posten.

- Det er gode nyheter. Daniel Agger har ikke revet av noen leddbånd. Han har fått et lite brudd på en knokkel i kneet. Nå er det hevelse og vondt, men så snart hevelsen er borte, kan han trene igjen, sier Aggers rådgiver Per Steffensen.

Det er uklart når Agger er tilbake i spill. Dansken ble skadd da Liverpool tapte 1-2 mot Manchester United søndag.

Høyrebacken Martin Kelly forsvant også ut med skade. Hvor lenge han er ute, er uklart. Kelly pådro seg en skade i kneet. Mandag tvitret spilleren at han vil være ute til neste år. Noe nærmere tid for comeback, ble ikke opplyst.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media