Agger tror han er spilleklar om 4-5 uker

Og Wenger raser mot det belgiske landslaget.

RIBBEINSSKADET: Daniel Agger tror han er tilbake i Liverpool-forsvaret om fire-fem uker. Dansken er ute på grunn av ribbeinsbrudd. Foto: Reuters / Eddie Keogh / Scanpix
RIBBEINSSKADET: Daniel Agger tror han er tilbake i Liverpool-forsvaret om fire-fem uker. Dansken er ute på grunn av ribbeinsbrudd. Foto: Reuters / Eddie Keogh / ScanpixVis mer

LIVESTUDIO: Følg Liverpool - Arsenal og ni andre Premier League-kamper i Dagbladets livestudio i helga.

Daniel Agger tror han er tilbake i Liverpool-forsvaret om fire-fem uker. Dansken er ute på grunn av ribbeinsbrudd.

- Jeg tror ikke det skal ta så lang tid. Forhåpentlig kan jeg spille igjen i løpet av fire-fem uker, sier Agger til jp.dk.

Stopperen pådro seg skaden i ligacupfinalen mot Cardiff søndag. Lørdagens seriekamp mot Arsenal rekker han følgelig ikke. Det er også usikkert om kaptein Steven Gerrard, som ble skadd for England mot Nederland onsdag, rekker helgens kamp.

Tvang Privatkamper har irritert klubbmanagere i en årrekke. Arsenal-manager Arsène Wenger er igjen oppgitt. Franskmannen hevder Thomas Vermaelen ble tvunget til å spille 90 minutter for Belgia mot Hellas onsdag, og det til tross for forsvarsspillerens skadeproblemer.

Wenger vurderer å sende offisiell klage til Belgias fotballforbund. Arsenal-sjefen likte heller ikke at lyskeplagede Robin van Persie var i aksjon for Nederland i midtuken.

- Først tvang de spilleren til å reise. Så tvang de ham til å spille 90 minutter på tross av skade. Og de hadde en midtstopper på benken som ikke fikk spilletid. I en vennskapskamp der de vet at de ikke engang skal spille i EM-sluttspillet. For meg er det vanskelig å forstå, sier Wenger.

Respektløst Han er mektig forbannet.

SINT: Arsenal-manager Arsene Wenger er svært irritert på det belgiske fotballforbundet etter at Thomas Vermaelen spilte 90 minutter mot Hellas i midtuka. Foto: AFP Photo / STR / Scanpix
SINT: Arsenal-manager Arsene Wenger er svært irritert på det belgiske fotballforbundet etter at Thomas Vermaelen spilte 90 minutter mot Hellas i midtuka. Foto: AFP Photo / STR / Scanpix Vis mer

- Det er helt utrolig at våre spillere må reise skadd til Hellas for å spille 90 minutter for Belgia. Det kan ikke forsvares. Det er respektløs overfor spilleren og meg, sukker Wenger.

Samtidig meldes det fra England at Wayne Rooney er tilbake for Manchester United til søndagens kamp mot Tottenham. Waliseren Gareth Bale bør være klar for «Spurs». Han har slitt med hamstringskade og sto over da Wales onsdag møtte Costa Rica.

(NTB)