Aggressiv kenguru fikk nok av golfspillinga

Jaget 18-åringene av banen.

(Dagbladet): 18-åringene James Macklin og Connor Reeves fikk seg en lite hyggelig opplevelse på golfbanen Hervey Bay på Australias østkyst.

Under en runde på banen kom australierne i nærkontakt med et av landets mest kjente dyr: kenguruen.

Se videoen i vinduet over!

Fikk nok Ifølge Brisbane Times var nok kenguruen, av ukjent kjønn, i paringstiden da den endte opp med å løpe etter golferne.

Guttene forteller til avisa at kenguruen først dukket opp en gang for å forsøke å skremme den vekk, før den stakk inn blant trærne igjen.

Men da de unge golferne fortsatte med spillinga, fikk kenguruen nok.

ROGER'N: Den australske kenguruen Roger ble en netthit i sommer. Med sine to meter og 89 kilo er muskelbunten ingen du vil møte alene på tur. Foto: Kangaroo Sanctuary Alice Springs
ROGER'N: Den australske kenguruen Roger ble en netthit i sommer. Med sine to meter og 89 kilo er muskelbunten ingen du vil møte alene på tur. Foto: Kangaroo Sanctuary Alice Springs Vis mer

- Jeg satt i golfbilen og filmet. Da Connor slo, så jeg at dukket opp i bakgrunnen. Jeg så at den kom løpende, så jeg skrek til Connor at han måtte komme seg i bilen, forteller James Macklin til Brisbane Times.

Episoden skjedde i mars, men har først nå blitt publisert på Brisbane Golf Reviws sine sider.

Jaktet på golfbilen På videoen ser man hvordan Connor Reeves først forsøker å spille kul, før han innser at han virkelig er i fare.

- Kom deg inn i bilen, kom deg inn i bilen! Er det den samme? Kom deg inn i bilen!, er beskjeden fra en kameraten i golfbilen - før Reeves setter i et høyt hyl og løper inn i golfbilen.

Etter å ha jaktet på guttene, lot kenguruen golfspillerne kjøre i vei, før dyret snudde og vendte tilbake til skogen.

Kenguruer kan komme opp i en fart på hele 70 kilometer i timen - og kan være rent så muskuløs.

- Man vil ikke helst ikke møte en kenguru som er midt i paringstiden, sier Matt Keegen i Harvey Bays golfbutikk til Brisbane Times.

Muskelmonsteret Roger I sommer ble kenguruen Roger en internasjonal hit. Han ble reddet fra grøftekanten for ni år siden - men har siden da vokst til å bli ikke bare stor og muskuløs - men mer svær og skummel.

Kenguruen på to meter og 89 kilo kan skremme vettet av de fleste, og er ifølge reservatet svært glad i å knuse metallbøtter med bare hendene.

• Les også: Boksende kenguru slo politiker knockout