Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Agouda går fra Strømsgodset til Stabæk

Abdul-Basit Agouda (18) forlater Strømsgodset og signerer en treårskontrakt med Stabæk.

HARDE TAK: Strømsgodsets Abdul-Basit Agouda i duell med Jonatan Tollås Nation (th) i eliteseriekampen mellom VIF og SIF på Ullevaal stadion i 2016. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
HARDE TAK: Strømsgodsets Abdul-Basit Agouda i duell med Jonatan Tollås Nation (th) i eliteseriekampen mellom VIF og SIF på Ullevaal stadion i 2016. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det bekrefter spisstalentets nye klubb på sitt nettsted mandag.

- Jeg er veldig glad for å være her, og ser fram til å komme ordentlig i gang. Jeg har hilst på gutta, og alle virker hyggelige, sier Agouda.

18-åringen har spilt for Strømsgodset siden 2015. Unggutten startet karrieren i Grüner, før han gikk videre til Skeid og så Godset.

Den norske ungdomslandslagsspilleren har 52 aldersbestemte landskamper og har scoret 19 mål. Han kan spille både kant og spiss.

- Jeg er en hardtarbeidende angrepsspiller som scorer mål, leverer assist og jobber hardt for laget, sier han.

- Det viktigste for meg nå er å få spilletid. Stabæk har vist at de satser på unge spillere og gir dem spilletid. Derfor er dette et bra steg for meg.

Agouda fikk kun én eliteseriekamp i 2017. Det samme fikk han i 2016.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!