HAR TRO PÅ SEIER: Sergio Aguero (i blått) mener Manchester City har alt å vinne i FA-cup-semifinalen mot Chelsea i morgen. Her feirer han en scoring mot London-laget i februar. Den vant City 2-0. Foto: AFP/ANDREW YATES
HAR TRO PÅ SEIER: Sergio Aguero (i blått) mener Manchester City har alt å vinne i FA-cup-semifinalen mot Chelsea i morgen. Her feirer han en scoring mot London-laget i februar. Den vant City 2-0. Foto: AFP/ANDREW YATESVis mer

Aguero: - Vi har alt å vinne

City og Chelsea lader opp til prestisjeoppgjøret i FA-cupen.

(Dagbladet): Manchester Citys argentinske spiss Sergio Aguero kom inn som superinnbytter forrige søndag og ble matchvinner da han scoret vinnermålet da City slo byrival Manchester United 2-1 på mandag.

I morgen møter de Chelsea i FA-cup-semifinalen, og nettopp mandagens matchvinner Aguero går offensivt ut.

- Vi går ut og vil vinne, akkrat som vi gjorde da vi møttes i Community Shield og i Premier League. Vi håper selvsagt at resultatet blir det samme denne gangen, sier Aguero til Manchester Citys hjemmesider.

Laget har vunnet tre av tre oppgjør mot London-laget denne sesongen.

Har alt å vinne Til tross for at City gikk seirende ut av toppoppgjøret mandag, er ligatittelen så godt som sikret for Manchester United. Og siden City også er slått ut av Champions League, er en FA-cupseier det som kan redde en skuffende sesong for fjorårets ligamester.

- Det vil føles mer som en finale på grunn av alt som står på spill. Vi har fortsatt mye å spille for, og målet er å vinne alt vi fortsatt har muligheten til å vinne. Dette er et lag som aldri gir opp, fortsetter Aguero.

- Vi må ta med oss at vi ikke må tvile på oss selv selv om ting ikke går veien. Vi kommer alltid til å gjøre feil og ha med- og motgang, men om vi tror på oss selv, da er det ingen grense for hvor langt vi kan nå.

- Vi vil fortsette å vinne Chelsea har om dagen et hardt kampprogram om dagen, med både Europaliga, FA-cup og Premier League, men ser ut til å takle det hele svært godt. Torsdag sikret de seg en semifinalebillett i Europaligaen, og søndag klatret de til en tredjeplass i Premier League etter seier mot Sunderland.

Ifølge klubbens hjemmesider har Chelsea-trener Benitez ambisjoner om å avslutte sesongen sterkt. Også med seier mot Manchester City i morgen.

MATCHVINNER: Med 2-1-scoringen mot Manchester United mandag ble Aguero (i blått) matchvinner. Foto: AP/Jon Super
MATCHVINNER: Med 2-1-scoringen mot Manchester United mandag ble Aguero (i blått) matchvinner. Foto: AP/Jon Super Vis mer

- City vil ha en liten fordel, sett at vi har 15 flere kamper enn dem i beina denne sesongen, men forhåpentligvis vil vi ha friske bein til kampen. Vi vet at om vi skulle være suksessfulle denne sesongen, måtte vi spille mange kamper, og vi vil fortsette med det helt til slutten, sier Benitez ifølge nettsiden.

- En tøff kamp Chelsea har vært nødt til å rullere mye på laget for å unngå overbelastning på noen av spillerne den siste tiden. Også det har åpenbart fungert godt. Men Benitez frykter Citys sterke benk like mye fordet.

- De har et sterkt lag, og gode spillere både på banen og benken. Folk snakker om Chelsea og hvordan vi tar ut laget, men vi vet at dete rungt. Ser du på City, så har de spillere i hver posisjon som er gode, de er rutinerte. De har så mange å velge mellom: De kan spille Tevez, Aguero, Dzeko eller til og med Toure framover, sier Benitez.

- Vi kommer til å møte et godt lag med en god manager, og det blir en tøff kamp.

PS! Millwall og Wigan møtes i FA-cupens andre semifinale i kveld.

STERKT LAG: På grunn av et tett kampprogram har Chelsea måttet rullere på laget. Det har ikke vært noe hinder: Blant annet Fernando Torres, som for tiden går under navnet «Zorro-Torres», har spilt fremragende. Foto: AP/Mikhail Metzel
STERKT LAG: På grunn av et tett kampprogram har Chelsea måttet rullere på laget. Det har ikke vært noe hinder: Blant annet Fernando Torres, som for tiden går under navnet «Zorro-Torres», har spilt fremragende. Foto: AP/Mikhail Metzel Vis mer