Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aguero-dobbel reddet poeng for City

Fikk hard kamp av West Ham.

TO SCORINGER: Manchester City var ille ute i London, men to mål av Sergio Agüero berget ett poeng i bortekampen mot West Ham. Foto: Reuters / Tony O'Brien
TO SCORINGER: Manchester City var ille ute i London, men to mål av Sergio Agüero berget ett poeng i bortekampen mot West Ham. Foto: Reuters / Tony O'Brien Vis mer

Manchester City var ille ute i London, men to mål av Sergio Agüero berget ett poeng i bortekampen mot West Ham.

Enner Valencia ga hjemmelaget ledelsen to ganger, første gang allerede etter 53 sekunder, men Agüero utlignet begge ganger. 2-2-målet satte han inn ni minutter før full tid. Dermed tapte City bare to poeng i den jevne tetstriden og er tre poeng bak serieleder Leicester.

Valencia ga West Ham en pangstart i Øst-London. Cheikhou Kouyates innlegg fra venstre havnet via en motspiller hos spissen, som overlistet City-keeper Joe Hart og sørget for hjemmejubel.

Ledelsen varte bare noen minutter. Agüero ble felt av Carl Jenkinson og scoret selv på straffesparket. Da hadde argentineren allerede rukket å notere et stolpeskudd.

Jenkinson ble for øvrig skadd i situasjonen hvor han laget straffespark, og han måtte byttes ut.

Det stoppet ikke West Ham. Dimitri Payet skapte store problemer for gjestene, og det var fortjent da hjemmelaget tok ledelsen igjen ti minutter ut i annen omgang. Nicolás Otamendi sov på et langt innkast, og Valencia var ikke vanskelig å be. Dermed sto det 2-1.

Minuttene tikket i vei, og West Ham så ut til å sikre en seier som ville ført laget forbi Manchester United til femteplass på tabellen, men Agüero ville det annerledes. Han utnyttet kaldt en gratissjanse og satte inn sitt 12. seriemål for sesongen.

Dramatikken var ikke over med det. Cheikhou Kouyate holdt på å ordne West Ham-seier likevel, men hans nikk traff tverrliggeren.

Poenget var nok til å føre Manchester City forbi Arsenal på målforskjell til 2.-plass, men Arsenal vil med poeng i byderbyet mot Chelsea søndag gå forbi igjen. Med seier inntar Arsène Wengers menn tabelltoppen igjen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media