Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aguero til salgs for 314 millioner

Sa adjø til Atletico på Twitter.

HVEM PUNGER UT FØRST? Sergio 'Kun' Aguero kikker etter en ny klubb, og alle vet nå hva som skal til i euro for å sikre seg den 170 cm høye angriperen. Her feirer han et mål mot Espanyol. Foto: EPA/ALBERT OLIVE
HVEM PUNGER UT FØRST? Sergio 'Kun' Aguero kikker etter en ny klubb, og alle vet nå hva som skal til i euro for å sikre seg den 170 cm høye angriperen. Her feirer han et mål mot Espanyol. Foto: EPA/ALBERT OLIVE Vis mer

(Dagbladet): Noen fotballspillere havner i krangler med supportere der, andre blir avslørt som utro.

I går brukte 22-årige Sergio Aguero mikrobloggtjenesten Twitter til å offentliggjøre at han er ferdig i Atletico Madrid.

- Etter fem intense år har min personlige utvikling stoppet opp, og jeg må flytte på meg for å kommme videre, sier Aguero både på sin twitterkonto og hjemmeside.

Millionklausul Argentineren med tilnavnet «Kun» undertegnet en ny Atletico-kontrakt i vinter, men ifølge BBC var det først og fremst for å få ned kjøpsklausulen til 40 millioner euro - eller 314 millioner kroner.

- Jeg har sagt lenge at når jeg vil bort, så skal jeg gå ut med det offentlig. Nå er tiden kommet, jeg holder ord og her er jeg. Det er tungt å forlate Atletico. Det gjør vondt og smerter meg, sier Aguero.

Argentina-spissen er Diego Maradonas svigersønn og nå gjenstår det bare å se hvor han spiller fotball neste sesong.

Han ble toppscorer i Atletico Madrid denne sesongen med 20 ligamål på 32 kamper, bare Cristiano Ronaldo og Leo Messi har flere på toppscorerlista i La Liga.

Med cupspill noterte Aguero hele 39 scoringer, og totalt står han med mer enn 100 nettkjenninger siden han debuterte i den spanske toppserien som 17-åring.

Bare i Premier League er Liverpool, Chelsea, Manchester City og Tottenham koblet til den vesle spissen. Også Juventus og byrival Real Madrid skal være interesserte i supertalentet.

Ikke til salgs? Men senest i forrige uke gikk Atletico-president Miguel Angel Gil Marin ut og slo fast at Aguero ikke er til salgs. Nå blir han korrigert av Aguero.

- Jeg har fått et løfte om at klubben ikke vil stå i veien for meg hvis jeg ville bort i sommer, sier Aguero.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media