Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aguero tilbake med scoring da City knuste Blackburn

Ga seg ikke før det sto 5-0.

RETUR: Argentineren var tilbake etter en måneds avbrekk på grunn av en leggskade. Han brukte ett minutt på hamre inn 4-0-målet etter å ha erstattet spisskollega Alvaro Negredo 20 minutter før slutt. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
RETUR: Argentineren var tilbake etter en måneds avbrekk på grunn av en leggskade. Han brukte ett minutt på hamre inn 4-0-målet etter å ha erstattet spisskollega Alvaro Negredo 20 minutter før slutt. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester City-spiss Sergio Agüero gjorde retur med scoring i 5-0-seieren over Blackburn i FA-cupens omkamp onsdag kveld.

Argentineren var tilbake etter en måneds avbrekk på grunn av en leggskade. Han brukte ett minutt på hamre inn 4-0-målet etter å ha erstattet spisskollega Alvaro Negredo 20 minutter før slutt.

Negredo var én av to City-spillere som scoret to ganger onsdag. Blackburn, som klarte 1-1 på hjemmebane i den opprinnelige kampen i 3. runde, holdt lenge nullen, men som tidligere i sesongen viste City seg overlegne på eget gress.

Helt på tampen av første omgang gjorde Negredo 1-0. Han doblet ledelsen like etter hvilen.

Annen omgang var nesten halvspilt da Edin Dzeko scoret sitt tredje mål på tre kamper til 3-0. Bosnieren fastsatte også sluttresultatet til 5-0 i det 79. minuttet.

Joshua King fylte 22 år onsdag, men fikk ingen hyggelig feiring. Nordmannen fikk 32 minutter som innbytter i braktapet.

Manchester City møter Watford på hjemmebane i 4. runde.

(NTB)

Hele Norges coronakart