SJEF: Ronny Deila er ansatt som manager i Celtic. Den jobben skulle gjerne seksåringen Aiden hatt. Foto: AP Photo / Danny Lawson / PA Wire / NTB Scanpix
SJEF: Ronny Deila er ansatt som manager i Celtic. Den jobben skulle gjerne seksåringen Aiden hatt. Foto: AP Photo / Danny Lawson / PA Wire / NTB ScanpixVis mer

Aiden (6) forsøkte å stjele Celtic-jobben fra Ronny Deila

Fikk brev fra klubben.

(Dagbladet): Mange var overrasket da Ronny Deila ble ansatt som manager for selveste Celtic 6. juni, på bekostning av flere langt mer kjente navn.

I den skotske byen Dundee satt imidlertid en skuffet seksåring ved navn Aiden Headridge.

Lille Aiden var ikke skuffet fordi en ukjent nordmann skal lede favorittklubben, men fordi han ikke får gjøre det selv.

Sendte søknad Da Neil Lennon ga seg som manager etter sist sesong, sendte nemlig lille Aiden en søknad om jobben til Celtic-direktør Peter Lawwell.

Headridge-familien hadde nok ikke regnet med svar fra Glasgow-klubben, men denne uka dumpet et brev og en Celtic-t-skjorte ned i postkassa til familien.


Det skriver Aidens storebror, Ciarán, på Twitter.

Brevet var undertegnet av Lawwell selv, og det sto blant annet å lese:

- Som du nok vet, har vi ansatt Ronny Deila som vår nye manager. Jeg mener Ronny har den nødvendige kunnskapen, entusiasmen og selvtilliten til å ta klubben et steg videre, og til å fortsette suksessen.

- Jeg er veldig fornøyd med at du ønsker å bli Celtic-manager, og kanskje det vil skje en dag også. I mellomtiden håper jeg du liker å gå på skolen, og at du gleder deg til sommerferien, skrev Lawwell.

- Snakker bare om Celtic Aidens mamma Lynne, forteller til STV at sønnen er en enorm Celtic-fan.


- Da vi skrev brevet gjorde vi det bare for moro skyld. Han er så glad i klubben at han tror han kunne gjort en god jobb som manager for dem. Han vil også gjerne spille for Celtic. Det er det eneste jeg hører ham snakke om, sier hun.

- Han kommer nok ikke til å ta av seg trøya noensinne. Da kommer han i så fall til å se på den spinne rundt i vaskemaskinen fram til han kan ta den på igjen, legger mamma Lynne til.

Selv om lille Aiden kanskje kunne tenke seg å bli Deilas assistent, får han ikke lov til det heller. Den jobben går nemlig til John Collins.