Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

AIK-fans angrep sine egne ordensvakter

Gikk amok under derbyet mot Djurgården i Globen.

MÅTTE STOPPES: Røykbomber, bengalske lys og masseslagsmål på tribunen gjorde at ishockeykampen mellom AIK og Djurgården måtte avbrytes for en stund. Foto: Claudio Bresciani, Scanpix
MÅTTE STOPPES: Røykbomber, bengalske lys og masseslagsmål på tribunen gjorde at ishockeykampen mellom AIK og Djurgården måtte avbrytes for en stund. Foto: Claudio Bresciani, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

AIK-fans gikk til angrep på egne ordensvakter og skapte fullt kaos i Globen da Djurgården tok ledelsen i svensk eliteserie i ishockey i kveld.

Drøyt tolv minutter inn i første periode måtte dommerne stoppe kampen da det utbrøt masseslagsmål på tribunen. Politiet måtte gripe inn da AIK-fans gikk til angrep på egne ordensvakter.

Også senere i kampen rømte spillerne ut på isen og inn i garderoben på grunn av uro og tenning av bengalske lys.

Kampen kom på nytt i gang etter noen minutter etter at arrangøren opplyste over høyttaleranlegget at oppgjøret ville bli avlyst om det oppsto mer bråk på tribunene.

Til slutt vant Djurgården kampen med 3-1.

AIK-fansen har en lang historie med bråk og opptøyer bak seg i forbindelse med fotball- og ishockeykamper mot erkerivalen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!