Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Får straff fra UEFA

Ajax og Frankfurt straffes etter supporterbråk

Ajax får ikke selge billetter til onsdagens mesterligakamp mot Chelsea etter supporterbråk. Også Arsenal må spille en hjemmekamp i europaligaen uten bortefans.

STRAFFES: Ajax supportere, her på plass i Valencia tidligere i måneden. Foto: NTB/Scanpix
STRAFFES: Ajax supportere, her på plass i Valencia tidligere i måneden. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Det er Det europeiske fotballforbundet (UEFA) som straffer Ajax og Frankfurt etter supportertrøbbel i europeiske kamper.

Den kruttsterke borteseieren (3-0) i mesterligaen mot Valencia ble overskygget av Ajax-supporternes bråk og ødeleggelser på stadion.

For det har UEFA nå gitt den nederlandske klubben 68.000 euro i bot, rundt 700.000 norske kroner.

I tillegg får ikke Ajax selge billetter til sin neste bortekamp i mesterligaen. Det betyr at oppgjøret mot Chelsea i London onsdag spilles uten bortefans på Stamford Bridge.

I europaligaen har tyske Eintracht Frankfurt fått forbud mot å selge billetter til de to neste kampene etter supporterbråket borte mot Vitória Guimarães.

Det betyr at bortekampene mot Standard Liège (7. november) og Arsenal (28. november) spilles uten bortesupportere til stede.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media