Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ajax-supporter hardt skadd etter fall fra tribunen

Seier med bismak mot Barcelona.

STYGT SKADET: En av hjemmelagets supportere falt ned fra tribunen under kampen mellom Ajax og Barcelona. Liggende i en blodpøl så det stygt ut for den skadde mens medisinsk personale strømmet til for å hjelpe. Foto: twitter.com/flyingdutchfan
STYGT SKADET: En av hjemmelagets supportere falt ned fra tribunen under kampen mellom Ajax og Barcelona. Liggende i en blodpøl så det stygt ut for den skadde mens medisinsk personale strømmet til for å hjelpe. Foto: twitter.com/flyingdutchfan Vis mer

(Dagbladet): Ajax vartet opp med en veldig sterk hjemmeseier mot Bacelona i kveld, men bedriften havnet litt i skyggen av det som skjedde utenfor gressmatta.

Etter at nederlenderne gikk opp til 2-0 gikk det litt over styr på tribunen, og en av hjemmelagets supportere falt over sperringen og ned i betongen på den andre siden.

Flere bilder florerer på Twitter, og det kunne se ut som om tilhengeren hadde pådratt seg en alvorlig hodeskade. Det bekrefter også klubben på sin offiselle Twitter-konto.

Den nederlandske avisen De Telegraaf melder at mannen ble hentet av medisinsk personale på stedet. De skriver også at ambulansen som skulle frakte ham bort kolliderte på veien dit, men at han nå mottar medisinsk behandling på sykehuset.

Tross episoden ble kampen spilt ferdig, og nederlenderne vant 2-1, tross en utvisning i den andre omgangen.

Dermed måtte Barcelonas trener Tata Martino registrere seg for sitt første tap som sjef for katalanerne etter 21 kamper.