Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ajer kvitter seg med agenten

Celtic-spiller Kristoffer Ajer og agent Tore Pedersen skiller lag etter seks års samarbeid.

AVSLUTTER SAMARBEID: Kristoffer Ajer og Tore Pedersen skiller lag. Foto: Malcolm Mackenzie / ProSports / Shutterstock / NTB Scanpix
AVSLUTTER SAMARBEID: Kristoffer Ajer og Tore Pedersen skiller lag. Foto: Malcolm Mackenzie / ProSports / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Det skriver Nettavisen.

- Kontrakten min med Kris gikk ut nå i mai. Kris er en strålende fyr, og en meget god midtstopper. Jeg ønsker ham all hell og lykke i fremtiden. Så får Kris svare på sitt valg, om han ønsker det, skriver Pedersen.

Ajer har vært Pedersens klient siden 2013. Celtic-spilleren har ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Uviss Celtic-framtid

I mars uttalte Pedersen følgende til NTB:

- Han forlenger ikke med Celtic og forsvinner i sommer. Det er flere klubber som er interesserte uten at jeg kan gå mer innpå navn. Det er mange som har fulgt han over en lengre periode.

Det ble ikke tatt godt imot i den skotske storklubben.

- Jeg tror agenten har skutt seg selv i foten her. Vi har Kris bundet til oss på en langtidskontrakt, så det er vi og ingen andre som bestemmer, sa Celtic-trener Neil Lennon i kjølvannet av uttalelsene.

Klar for SEG?

Stadig nye klubber kobles til det norske stoppertalentet.

Ifølge det italienske nettstedet Calciomercato har Ajer gått over til det nederlandske selskapet Sports Entertainment Group (SEG).

De har spillere som Daley Blind, Memphis Depay og danske Kasper Dolberg i sin stall.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!