Alashkert's Artak Grigoryan (left) and Celtic's Kristoffer Ajer (right) battle for the ball during the UEFA Champions League match at Celtic Park, Glasgow.
Alashkert's Artak Grigoryan (left) and Celtic's Kristoffer Ajer (right) battle for the ball during the UEFA Champions League match at Celtic Park, Glasgow. Vis mer

Kristoffer Ajer

Ajer varsler skjerpet Celtic mot RBK

Celtic-forsvarer Kristoffer Ajer er klar over at Rosenborg utgjør en betydelig trussel i de kommende kvalifiseringskampene til mesterligaen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I fjor var det nettopp Celtic som sørget for at Rosenborg måtte ta steget over i europaligakvalifiseringen før siste runde. Den gang imponerte den norske seriemesteren med 0-0 i Glasgow, men skottene vant 1-0 i returkampen på Lerkendal.

Onsdag reiser RBK igjen til Glasgow for å forsøke å skaffe seg et godt resultat foran returen på hjemmebane om en uke. Kristoffer Vassbakk Ajer skal forsøke å forhindre at det skjer.

- Rosenborg er, som vi så i fjor, en tøff motstander med mange kvalitetsspillere, så jeg er sikker på at det blir tøft både hjemme og borte. Når du spiller Champions League-kvalifisering kommer du opp mot kvalitetsmotstand, og jeg kjenner Rosenborg godt, sier nordmannen til Celtics nettsted.

I forrige kvalrunde tok skottene seg enkelt videre med 6-0 sammenlagt over armenske Alashkert. Ajer venter seg et mer krevende dobbeltoppgjør denne gangen.

- I fjor slo de ut Ajax i siste runde i europaligakvalifiseringen, så de kan virkelig såre deg om du ikke er 100 prosent klar til kamp. Dette vet vi, og forhåpentlig kan vi gjøre en topp prestasjon når de kommer hit.

– Rosenborg kommer til å gjøre det vanskelig for oss. Det blir en jevn kamp, men vi skal være godt forberedt, konkluderer Ajer.

Hans lag tok seg inn i mesterligaens gruppespill sist høst. Der ble det tredjeplass i gruppespillet bak Paris Saint-Germain og Bayern München.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer