Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ajers Celtic ydmyket

Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi spilte hele kampen da Celtic tapte overraskende 0-2 for Livingston på bortebane søndag.

TAP: For Ajers Celtic. Her fra et oppgjøret mot Cluj tidligere i uka. Foto: NTB Scanpix
TAP: For Ajers Celtic. Her fra et oppgjøret mot Cluj tidligere i uka. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tapet var Celtics første i serien denne sesongen. Gjestene fikk det blytungt da Ryan Christie stemplet Scott Robinson etter 26 minutter. Christie fikk direkte rødt kort for taklingen.

Med en mann mindre slet Celtic stort mot Livingston, som før oppgjøret hadde tapt tre strake kamper.

Den samme Robinson sendte hjemmelaget i føringen etter 47 minutter. Robbie Crawford fikk tid og rom på 20 meter til å spille en lekker stikker gjennom til Robinson, mellom beina på Kristoffer Ajer. Robinson var iskald alene med Fraser Forster og banket ballen opp i nettaket.

KARATE KID: Rasmus Falk fikk direkte rødt kort etter at han sendte knottene rett i ansiktet på Brøndby-spiller Dominik Kaiser. Det var ikke med vilje, men veldig farefullt og uforsiktig. Video: Viasport Vis mer

2-0 var et faktum et kvarter før slutt. Målvakt Matija Sarkic sparket over hele banen og fant London Dykes, som var iskald med Forster og lobbet ballen over målvakten. Det var hans tredje mål denne sesongen.

Celtic er fortsatt i tet i serien, men med Rangers-seier over Hamilton senere søndag går Glasgow-laget forbi.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!