Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Aker presser Skiforbundet om Skinstad

Hovedsponsoren skal motsette seg at sportssjefen fjernes.

HEVDER RØKKE & CO KJEMPER FOR SKINSTAD: Adresseavisen skriver i dag at Skiforbundets hovedsponsor Aker, som er eid av Kjell Inge Røkke, blander seg opp i hvordan landslaget organiseres. Det benektes av skipresident Sverre Seeberg. 
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
HEVDER RØKKE & CO KJEMPER FOR SKINSTAD: Adresseavisen skriver i dag at Skiforbundets hovedsponsor Aker, som er eid av Kjell Inge Røkke, blander seg opp i hvordan landslaget organiseres. Det benektes av skipresident Sverre Seeberg. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer

Hovedsponsor Aker motsetter seg at Skiforbundet avsetter sportssjef Åge Skinstad, skriver Adresseavisen.

Avisen skriver at flere kilder har sagt at Aker, som er eid av Kjell Inge Røkke, kan komme til å vurdere sponsoravtalen med Skiforbundet dersom Skinstad blir byttet ut.

Ifølge Adresseavisen sitter både Skinstad og herrelandslagstrener Morten Aa Djupvik utrygt i sine stillinger, som de har hatt siden 2006. Men Aker ønsker å beholde duoen.

- Norges Skiforbund har spurt oss om råd og synspunkter, og da svarer vi med våre meninger. Vi er blitt presentert en modell for hvordan langrenn bør organiseres i framtiden, vi synes den virker spennende og framtidsrettet. Men det blir helt feil av meg å gå inn i innholdet i vår dialog med forbundet, sier Akers kommunikasjonsdirektør Atle Kigen.

Skipresident Sverre Seeberg benekter at forbundet er under press fra hovedsponsoren.

- Aker er helt klare på at de ikke skal ha noe med å bestemme hvem som er trener eller sportssjef, sier Seeberg til Adresseavisen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media