+ Du leser nå Dagbladet Pluss

Krisa i Rosenborg

- Akkurat nå er det tungt og nitrist

Seriegull er ikke et tema blant Rosenborg-spillerne. Nå handler det om å finne den gode følelsen for keeper André Hansen og co.

TØFF START: Rosenborg-keeper André Hansen har hatt bedre dager på jobb. Her i heisen utenfor garderobene på Lerkendal stadion. Foto: Hans Arne Vedlog
TØFF START: Rosenborg-keeper André Hansen har hatt bedre dager på jobb. Her i heisen utenfor garderobene på Lerkendal stadion. Foto: Hans Arne VedlogVis mer

TRONDHEIM (Dagbladet): - Akkurat nå er det tungt og nitrist. Det er mye frustrasjon, sier 29-åringen til Dagbladet.

- Samtidig lever vi av utfordringer. Nå er det en utfordring å snu det som ser vanskelig ut. Det bør være en artig utfordring for alle som er involvert. Jeg har vært i Rosenborg i fire år, og aldri har vi ligget så langt nede. Men igjen: Dette er det mulig å gjøre noe med, selv om ingenting kommer av seg selv.

På sisteplass

Vi møter Hansen etter trening på Lerkendal. Og til alle som ikke har tabellen i hodet: Etter fem serierunder ligger Rosenborg helt sist. Vi gjentar: Helt sist.

Fasiten er to poeng på fem kamper. Målforskjellen er 2-9. Opp til serieleder Molde er det elleve poeng. Aldri har Eliteserien vært rystet i grunnvollene på denne måten.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.