- Akkurat nå er ikke hekkløpingen morsomt

EM-utslått Vukicevic kan bli snytt for OL også.

NEDTUR: Christina Vukicevic ble bare nummer fem i semifinaleheatet i EM i Helsinki.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
NEDTUR: Christina Vukicevic ble bare nummer fem i semifinaleheatet i EM i Helsinki. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Christina Vukicevic klarte ikke å nå EM-finalen på 100 meter hekk, og trolig mistet hun også OL-toget på Olympiastadion i Helsingfors lørdag.

Hun løp inn til femteplassen i sitt heat på tiden 13,23, og det var altfor svakt til å gå videre.

- Tro det eller ei, men jeg er faktisk i bedre humør i dag enn jeg var etter forsøket fredag, for løpet i denne semifinalen var et bedre gjennomført løp enn i forsøket, sa hun til NTB.

- Nå løp jeg på 13,23 i ganske sterk motvind og regn, mens jeg hadde 13,17 under ganske gode forhold fredag, la hun til.

Men det var en skuffet Vukicevic som møtte de norske pressefolkene, for sesongen har ikke vært som hun hadde håpet og trodd, og denne gangen klarte hun heller ikke å reise seg til et internasjonalt mesterskap. Det er første gang i karrieren at det skjer.

I fjor mistet hun både NM og VM på grunn av en skade. I år ser det ut som om hun mister OL på grunn av altfor svake resultater.

- Jeg er tydeligvis ikke bedre enn dette akkurat nå, så akkurat at jeg ikke kommer med i EM-finalen er ikke så skuffende. Jeg løper rett og slett for dårlig og har stagnert, slo hun fast.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer