Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Akrobatisk Crouch reddet England

Makedonia-England 0-1. En akrobatisk scoring av Peter Crouch sørget for at England slapp med skrekken mot Makedonia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Like etter sidebytte, på stillingen 0-0, fikset den høyvokste Liverpool-spissen engelske jubelscener. Crouch tok imot et overlegg fra Frank Lampard og klemte til med et volleyskudd i mål via stolpen.

Fyrtårnet fra Liverpool scoret også to mål da England innledet EM-kvalifiseringen med en enkel 5-0-seier mot Andorra på Old Trafford. Crouch har nå en fin statistikk i engelsk landslagsdrakt – 11 mål på 14 kamper.

England har med onsdagens seier tatt seks poeng av seks mulige på sine to første kvalkamper. Det har ikke skjedd på ti år.

Steve McClarens mannskap klarte ikke å skru opp tempoet mot Makedonia, var forutsigbare i spillestilen og leverte alt i alt en skuffende forestilling – tross seier. (ANB)

MÅLJEGER: Peter Crouch scorer mer for England enn i Liverpool. Onsdag kveld leverte han akrobatikk. Foto: Scanpix/Reuters
MÅLJEGER: Peter Crouch scorer mer for England enn i Liverpool. Onsdag kveld leverte han akrobatikk. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer