Aksel la ut på sykkeltur i bermudashorts

- Jeg er svært avslappet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vanligvis tar Aksel Lund Svindal noen runder med terrengsykkelen i hotellgangene.

Men i den sveitsiske landsbyen Lenzerheide er det så varmt at han like godt dro på seg bermudashortsen og tok seg en tur i bakkene rundt byen.

- Men jeg kan ikke konkurrere i denne shortsen. Det er ikke en del av den norske skiuniformen, smilte Lund Svindal som stilte i samme utstyr da han møtte pressen.

Om det var kleskoden til Lund Svindal som fikk journalistene til å spørre om sommeraktivitetene til nordmannen vites ikke, men den norske alpinisten svarte så godt han kunne:

- Da reiser jeg til sommerhuset ved grensen til Norge og Sverige. Jeg elsker havet og gjør alle typer vannsporter. Men det er ikke noe jeg tenker på akkurat nå her i Lenzerheide.

Nordmannen forsøkte også å overbevise pressen om at han er kul. Det til tross for at det bare skiller tre poeng mellom Benjamin Raich og ham i kampen om verdenscupen sammenlagt.

- Jeg føler meg svært avslappet, og nyter hvert minutt av kampen om sammenlagtseieren. Det er tross alt det største du kan vinne, sier nordmannen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer