Aksel Lund Svindals røk akillesen

Ute tre til fire måneder.

SKADET: Aksel Lund Svindal. Arkivfoto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
SKADET: Aksel Lund Svindal. Arkivfoto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En skikkelig dårlig nyhet til alle som er glade i vintersport: Aksel Lund Svindal blir ute det meste av sesongen etter at han var uheldig og hælsenen røk under barmarkstrening i Sölden lørdag.

Tre-fire måneder ute - Akkurat nå er Aksel på et sykehus i Innsbruck. Han ble operert i går kveld etter at han hadde røket akillesen i venstre fot, sier landslagssjef i alpint Håvard Tjørhom til Dagbladet.

- Det er vanskelig å si akkurat nå hvor lenge han blir ute, men landslagssjefen anslår tre-fire måneder før han kan være tilbake på ski. Vi er innstilt på at dette kan ta tid. Det er ikke så viktig akkurat nå når han er tilbake. Det viktigste er at han blir ivaretatt og at vi legger en plan for hva som skjer framover, sier han.

-En kjip skade og ekstremt dårlig timing akkurat i det sesongen skal begynne. Men nå har det skjedd, så da er det bare å se fremover. Ingen vet nøyaktig hvor lang tid opptreningen vil ta, men jeg er innstilt på at det tar tid, sier Aksel Lund Svindal i en pressemelding publisert av Skiforbundet.

Tjørhom har selv snakket med Svindal, som nå er på sykehuset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer