Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aksel mister trolig slalåmen i Levi

- Det suger.

TING TAR TID: Aksel Lund Svindals skade i leggen trenger tid for å leges. Nå er nordmannen i Oslo for utredning av skaden. Trener Marius Arnesen (t.h.) frykter at Lund Svindal må stå over neste verdenscuprenn helga om to uker. Foto: Alessandro Trovati, AP/Scanpix
TING TAR TID: Aksel Lund Svindals skade i leggen trenger tid for å leges. Nå er nordmannen i Oslo for utredning av skaden. Trener Marius Arnesen (t.h.) frykter at Lund Svindal må stå over neste verdenscuprenn helga om to uker. Foto: Alessandro Trovati, AP/Scanpix Vis mer

||| (Dagbladet.no): Tidligere i uka så det ut til at Aksel Lund Svindal skulle bli kvitt leggskaden i tide til neste verdenscuprenn, slalåmen i finske Levi.

Nå sier trener Marius Arnesen til Dagbladet at det spøker for det norske alpinessets deltakelse i Finland:

- Går det bra med beinet?

- Både ja og nei. Det leges, men det ser ut som det tar litt lenger tid enn vi først håpet. Sannsynligvis kjører han ikke i Levi, men han kommer til å kjøre full verdenscup etter det.

For Aksel satser på et fullt konkurranseprogram fram til de siste forberedelsene til OL i Vancouver.

- I utgangspunktet skal han kjøre alle renn (også slalåm). Han skal stille til start i alle renn uansett disiplin fram til Kranjska Gora i slutten av januar. Deretter reiser vi over til Canada og får en ukes rolig trening før OL, sier Arnesen.

Aksel selv venter utålmodig på å få lov til å ta fram skiene igjen.

- Nå er jeg i Oslo i noen dager for å få utredet beinet. Det blir bedre og bedre, men jeg er nødt til å ta det rolig en tid. Jeg er ikke sikker på hvor lenge ennå, men sannsynligvis dreier det seg om et par uker. Det suger, men så lenge jeg blir 100 prosent, er det det viktigste, skriver Lund Svindal i bloggen sin.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media