Aksel på femteplass etter første omgang

0,99 bak Ligety i storslalåmrennet.

TETT I TOPPEN: Aksel Lund Svindal er nummer to i sammenlagtcupen, rett bak Marcel Hirscher. De to ligger henholdsvis på 5.- og 4.plass etter første omgang i dag. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
TETT I TOPPEN: Aksel Lund Svindal er nummer to i sammenlagtcupen, rett bak Marcel Hirscher. De to ligger henholdsvis på 5.- og 4.plass etter første omgang i dag. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Amerikaneren Ted Ligety tok programmessig ledelsen i verdenscuprennet i storslalåm i Kranjska Gora lørdag. Aksel Lund Svindal ligger på 5.-plass.

Ligety, som har vært den dominerende løperen i storslalåm hele denne sesongen, og som også ble verdensmester i disiplinen, kjørte inn til 1.22,16 i den krevende løypa. Han ligger 20 hundredeler foran Alexis Pinturault. Tyske Felix Neureuther ligger ytterligere to hundredeler bak.

Marcel Hirscher som leder verdenscupen totalt 29 poeng foran Svindal, ligger på 4.-plass. Han er 60 hundredeler bak Ligety.

Ned til Aksel Lund Svindal er det 99 hundredeler. Nordmannen gjorde en god omgang uten store feil. Han tok 4.-plassen i storslalåmrennet i VM, og har fire sjetteplasser fra disiplinen i verdenscupen denne sesongen.

Junioren Henrik Kristoffersen kjørte en flott første omgang fra startnummer 43 og er med i finaleomgangen. Han ligger på 20.-plass etter at 60 løpere har kjørt.

Da var også Leif Kristian Haugen inne på 30.-plassen, mens junioren Aleksander Aamodt Kilde, den siste av nordmennene som startet i rennet, ble slått ut på 40.-plass. Han var 4,63 sekunder bak Ligety.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer