FORTSATT I SLAG: Aksel Lund Svindal.Foto: SCANPIX/AFP/DANIEL SANNUM LAUTEN
FORTSATT I SLAG: Aksel Lund Svindal.Foto: SCANPIX/AFP/DANIEL SANNUM LAUTENVis mer

Aksel på tredjeplass i super-G

Fortsatt håp om sammenlagtpokalen.

||| (Dagbladet): Aksel Lund Svindal fulgte opp gårsdagens andreplass i utfor med tredjeplass i super-G i Kvitfjell i dag.

Nordmannen delte den nederste podiumplassen med Tobias Grunenfelder, 31 hundredeler bak vinneren Erik Guay fra Canada. Hannes Reichelt ble nummer to.

- Stort sett er jeg fornøyd med kjøringen min, for jeg følte det var frisk satsing fra topp til bunn, men jeg gikk kanskje vel tøft ut på toppen. Jeg tapte litt for mye øverst opp, og det kom nok av at jeg ble litt for ivrig, sier Lund Svindal til NTB.

Didier Cuche kjørte ut, og Aksels tredjeplass betyr at han fortsatt er godt med i kampen om å vinne super-G-cupen sammenlagt denne sesongen.

- Jo, jeg har klart to solide plasseringer, så jeg klager ikke. Det er fint å dra med seg disse resultatene til verdenscupfinalen i Garmisch-Partenkirchen kommende uke, sier han.

— Dersom jeg skal ha noen muligheter må jeg kjøre ekstremt bra og vinne det meste i Garmisch, mens de som ligger foran meg i totalcupen må mislykkes. Jeg tenker ikke slik, selv om det ikke er helt umulig, sier Svindal, som er regjerende verdenscupvinner.

Kjetil Jansrud ble nummer 27, Lars Elton Myhre nummer 38 og Truls Ove Karlsen ble nummer 44.