Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aksjeeier i Arsenal er lei av klubbens svake resultater

- Vi må forsterke.

LEI: Presset på Arsenal-manager Arsène Wenger stiger. Nå er en stor aksjeeier i klubben lei av svake resultater. Foto: EPA/ANDY RAIN
LEI: Presset på Arsenal-manager Arsène Wenger stiger. Nå er en stor aksjeeier i klubben lei av svake resultater. Foto: EPA/ANDY RAIN Vis mer

Presset på Arsenal-manager Arsène Wenger stiger. Nå er en stor aksjeeier i klubben lei av svake resultater.

Alisher Usmanov sparer ikke på ordvalget i et intervju.

- Arsène Wenger er en av de beste trenerne, ikke bare i Europa, men hele verden. Men vi har et ordtak i Russland som sier: «Selv en gammel dame kan få et tak over seg», sier Usmanov til CNBC.

- Alle gjør feil. Men jeg vet at jo eldre man blir, jo vanskeligere er det å akseptere og leve med sine feil. Selv ikke genier kan opprettholde sine genistreker dersom de ikke innrømmer feil.

Wengers lag har skuffet denne sesongen, og franskmannen har bare vunnet en tittel snaut ti år.

Lørdag ble det 1-2-tap hjemme mot Manchester United.

- Min mening er at vi må forsterke laget på alle plasser for å kunne konkurrere med Manchester City og Chelsea i England, Real Madrid, Barcelona og Paris St. Germain ute i Europa. For meg som aksjeeier holder det ikke at Arsenal blir slått ut i første cuprunde i mesterligaen, sier Usmanov.

Han eier 30 prosent av klubben, men er nektet plass i styrerommet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media