Aktoratet anker ikke Morgan-straffen

Krever for mye ressurser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Påtalemyndigheten kommer ikke til å anke Morgan Andersen-dommen. Det ville krevd for mye, selv om de mener straffen er noe lav.

Andersen ble idømt et års betinget fengsel for å ha forfalsket John Obi Mikels kontrakt med Lyn Oslo. Andersen ble også dømt for falsk anmeldelse.

Den tidligere Lyn-direktøren har hele tiden nektet straffskyld, og anket dommen på stedet. Men i dag ble den rettskraftig, etter at Andersen trakk anken, og påtalemyndigheten besluttet ikke å levere en egen anke.

- Jeg registrerer at Morgan Andersen har trukket anken, og jeg har besluttet at påtalemyndigheten ikke leverer inn en selvstendig anke på straffespørsmålet, sa Svein Holden ved påtalemyndigheten til NTB.Påstand om ubetinget fengsel Aktoratet la ned påstand om et års ubetinget fengsel for den daværende FFK-direktøren, men retten kom fram til at betinget straff holdt mål.

- Hva synes du om at den ubetingede straffen nå er rettskraftig?

- Nei, hva skal man si? Det er ikke til å legge skjul på at jeg synes straffeutmålingen er noe mild, men av og til er det fornuftig å sette en stopper på en sak uansett, sa Holden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer