Akupunktur skal redde landskampen

Ivers kan rekke Argentina-kampen.

(Dagbladet.no): Steffen Iversen ristet på hodet da han forlot banen før det var gått en halvtime mot Tampere (vant 3-0 på bortebane) i går kveld.

Han var plaget av en vond venstrelegg, og klarte ikke fortsette.

I dag har han blitt behandlet på Lerkendal, og den foreløpige konklusjonen er klar:

- Han er litt stiv i leggen, og vil bli behandlet her de neste dagene, så får vi se hvordan det går, sier fysioterapeut Wilhelm Stoltz til Dagbladet.no.

Spillefri i helga

Rosenborg er slått ut av NM og har derfor spillefri i helga. Onsdag neste uke spiller Norge mot Argentina på Ullevaal, og Iversen er tatt ut i troppen.

- Kunne Steffen spilt hvis dere hadde hatt kamp på søndag?

- Det er vanskelig å si ennå, men per i dag hadde han nok vært høyst tvilsom. Men siden vi har spillefri kan han få behandling i flere dager før neste kamp, sier Stoltz.

RAKK SCORINGENE: Steffen Iversen fikk med seg to av Rosenborgs tre scoringer mot Tampere i går kveld, før han måtte forlate banen. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
RAKK SCORINGENE: Steffen Iversen fikk med seg to av Rosenborgs tre scoringer mot Tampere i går kveld, før han måtte forlate banen. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer

Dermed kommer Steffen Iversen trolig til å slutte seg til landslagstroppen på mandag, så får det medisinske støtteapparatet til landslaget vurdere tilstanden hans.

Behandlet før kampen

Steffen Iversen husker ikke selv å ha fått en smell som kan kobles til skaden. Derfor er det usikkert hvordan den oppsto.

Han kjente strekk- og krampetendenser i dagene før kampen mot Tampere, og fikk da litt lett behandling. Det var imidlertid ikke verre enn at han startet kampen.

Nå blir det noen dager uten fotball på storscoreren fra Trøndelag.

- Vi kommer til å benytte oss av litt akupunkturbehandling, massasje og bevegelighetsøvelser. Han vil også sykle litt etter hvert, for å få muskelen til å fungere igjen, sier fysioterapeut Wilhelm Stoltz.

Akupunktur skal redde landskampen
VOND VENSTRELEGG: Steffen Iversen fikk behandling under kampen mot Tampere. Her klemmer han Yssouf Koné etter seieren.