Akupunktur skal redde landskampen

Ivers kan rekke Argentina-kampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Steffen Iversen ristet på hodet da han forlot banen før det var gått en halvtime mot Tampere (vant 3-0 på bortebane) i går kveld.

Han var plaget av en vond venstrelegg, og klarte ikke fortsette.

I dag har han blitt behandlet på Lerkendal, og den foreløpige konklusjonen er klar:

- Han er litt stiv i leggen, og vil bli behandlet her de neste dagene, så får vi se hvordan det går, sier fysioterapeut Wilhelm Stoltz til Dagbladet.no.

Spillefri i helga

Rosenborg er slått ut av NM og har derfor spillefri i helga. Onsdag neste uke spiller Norge mot Argentina på Ullevaal, og Iversen er tatt ut i troppen.

- Kunne Steffen spilt hvis dere hadde hatt kamp på søndag?

- Det er vanskelig å si ennå, men per i dag hadde han nok vært høyst tvilsom. Men siden vi har spillefri kan han få behandling i flere dager før neste kamp, sier Stoltz.

Dermed kommer Steffen Iversen trolig til å slutte seg til landslagstroppen på mandag, så får det medisinske støtteapparatet til landslaget vurdere tilstanden hans.

Behandlet før kampen

Steffen Iversen husker ikke selv å ha fått en smell som kan kobles til skaden. Derfor er det usikkert hvordan den oppsto.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer