Alan Pardew overrasket over null bøter til spillerne

Selv om han bare har vært manager ei uke..

KOM IGJEN, GUTTER: Crystal Palace-manager Alan Pardew etterlyser mer råskap i spillergruppa. Foto:  REUTERS/Eddie Keogh/NTB Scanpix
KOM IGJEN, GUTTER: Crystal Palace-manager Alan Pardew etterlyser mer råskap i spillergruppa. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Alan Pardew fikk en pangstart i manager-jobben på Selhurst Park i går da Crystal Palace snudde kampen mot Tottenham. Det var lagets første ligaseier på ni kamper.

Etter kampen var det en fornøyd Pardew som møtte pressen, men han hadde en ting å sette fingeren på i sine første dager i sjefsstolen.

- Jeg har bare én ting å kritisere, noe som er rart for en manager å si - de er for ærlige, for disiplinerte. Du kan ikke vinne Premier League-kamper hvis du er for disiplinert, sier Pardew ifølge Daily Mail.

Det var noe helt annet i Newcastle, skal vi tro manageren. Han har ledet spillere som Hatem Ben Arfa, Kevin Nolan, Andy Carroll, Nile Ranger og Joey Barton i sin tid som sjef for Newcastle.

I Crystal Palace er det litt annerledes.

- Det er en fantastisk gruppe med profesjonelle spillere her - jeg har ikke gitt én bot denne uka. Jeg finner det veldig uvanlig som Newcastle-manager - for vi pleide å gi spillere bøter hvert 42. minutt, sier Pardew.

Han ønsker at spillerne skal bli tøffere, og vise mer råskap på fotballbanen. Lik Dagbladet Sporten på Facebook. Lik Dagbladet Sporten på Facebook.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.