Alanzinho drømmer fortsatt om spill i en større liga

Men har ikke hørt noe fra utlandet ennå.

NADDERUD (Dagbladet.no) Stabæks lille magiker, Alanzinho, er strålende fornøyd med sitt første seriemesterskap, og han stortrives i Stabæk.

- Det var fantastisk å stå foran så mange mennesker og feire gull. Det er jo mitt første gull, sier Alanzinho til Dagbladet.no.

- Alt føles herlig

Brasilianeren har scoret ni mål og servert sine lagkamerater syv ganger i år. Det sender ham til topps på de fleste av landets spillerbørser.

«Alan» håper det blir hans billett til en større liga.

- Alt føles herlig for tida. Jeg har arbeidet hardt for dette, og jeg jobber hele tida for å bli bedre og en dag spille i en større liga, sier han.

Større klubb
Han fokuserer nå til cupfinalen mot Vålerenga 9. november, men innrømmer at han venter venter spent på beskjeder fra større klubber.

- Jeg er veldig glad i Stabæk. Treneren er fantastisk og det er en god atmosfære internt i klubben, understreker han, men: 

LEKEN: Alanzinho kan gjøre utrolige ting med ballen i beina. Det var kanskje derfor at lagkameratene i Stabæk helst ville ha han som «lillebror i midten» på dagens trening. Foto: EIVIND HAUGEN/DAGBLADET.NO
LEKEN: Alanzinho kan gjøre utrolige ting med ballen i beina. Det var kanskje derfor at lagkameratene i Stabæk helst ville ha han som «lillebror i midten» på dagens trening. Foto: EIVIND HAUGEN/DAGBLADET.NO Vis mer

- Noen ganger tenker jeg likevel på utlandet og skulle ønske jeg hørte noe, sier Alanzinho til Dagbladet.no.