Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alanzinho får prate med LSK

Både LSK og Stabæk bekrefter at klubben kan ta kontakt med brasilianeren.

(Dagbladet.no): Alanzinho er bosmanspiller til høsten dersom han ikke skriver en ny kontrakt med Stabæk.

I dag forteller LSK-leder Jan Åge Fjørtoft til Nettavisen at Lillestrøm har fått lov til å snakke med brasilianeren, som i januar avslo bærumslagets nye kontraktforslag.

Fikk tillatelse før jul

Fjørtoft forteller til Dagbladet.no at LSK ønsket å vente på en avklaring mellom spilleren og Stabæk.

- Vi fikk tillatelse før jul til å ta en prat, sier Fjørtoft.

Han vil ikke kommentere om klubben har rukket å snakke med Alanzinho, eller om klubben akter å legge inn bud.

Stabæk-styreleder Mimi Berdal forklarer LSK-invitasjonen med at klubben ikke ønsker å miste 24-åringen uten vederlag.

- Vi vet at Lillestrøm er interessert. Som alle vet har vi ikke klart å skrive ny kontrakt med Alanzinho ennå. Vi har ikke gitt opp å få det til, men inntil han skriver en ny kontrakt kan det hende han blir solgt, sier Berdal til Dagbladet.no.

ØNSKET PÅ ÅRÅSEN: Alanzinho ble kåret til årets midtbanespiller i Tippeligaen i fjor. LSK håper han er å se i gult og svart til våren, men 24-åringen er ikke særlig lysten på en ny norsk klubb. Foto: Scanpix
ØNSKET PÅ ÅRÅSEN: Alanzinho ble kåret til årets midtbanespiller i Tippeligaen i fjor. LSK håper han er å se i gult og svart til våren, men 24-åringen er ikke særlig lysten på en ny norsk klubb. Foto: Scanpix Vis mer

- Det verste som kan skje er at han går gratis ved sesongslutt?

- Ja, ikke sant? Det er dessverre slik at vi må unngå det. Da må vi hente nye og få tak i penger til det.

Mulig signering

At Alanzinho tegner ny avtale virker ikke like usannsynlig som da Stabæk for to uker siden hevdet at vingen krevde Premier League-lønn. Siden det har også Stabæk avvist et bud på fem millioner fra danske Brøndby.

- Alt kan skje framover, sier Berdal.

Det bekrefter også Alanzinho overfor lokalavisa Budstikka, han begynner å bli lei av viraken.

- Det er mulig jeg signerer ny kontrakt med Stabæk denne uken. Jeg begynner å bli sliten av alle henvendelsene jeg får fra andre klubber og ryktene som er i media. Derfor vil jeg å få orden på dette så raskt som mulig, og det hadde vært fint om vi ble enige i løpet av uken, sier Alanzinho til avisa.

Bare Stabæk i Norge

image: Alanzinho får prate med LSK

Den lille, teknisk briljante brasilianeren antyder at Fjørtoft kan skrinlegge alle mulige samtaler framover, for han har ikke tenkt seg til Åråsen.

- Hvis jeg skal fortsette å spille fotball i Norge, er det kun Stabæk jeg vil spille for. Vi har den beste treneren og får snart det beste stadionet med flere tilskuere på kampene våre, sier Alanzinho til Budstikka.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media