Alanzinho krever mer i lønn

Kan være på vei vekk fra Stabæk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Alanzinho kan være på vei vekk fra Stabæk. Den brasilianske kantspilleren (24) krever mer i lønn.

- Alanzinho har en latterlig dårlig kontrakt som ble inngått for tre år siden. Da var han en ukjent spiller, både i Brasil og Norge. I dag er Alanzinho en av de beste spillerne i Norge, sier agent Marcelo di Almeida til Aftenposten.

Målscorer og arkitekt

Alanzinho scoret fem mål  i løpet av 26 seriekamper for Stabæk sist sesong. I tillegg var han arkitekten bak en rekke scoringer. Det har fått både norske og utenlandske klubber til å fatte interesse.

- Vi skal forhandle en ny kontrakt som må gi Alanzinho et dramatisk lønnshopp fra dagens kontrakt. Hvis ikke er han ferdig i Stabæk. Vi har kontakter med flere klubber i Norge, Tyrkia, Sverige, Italia, Tyskland, Frankrike og Brasil, sier di Almeida.

I skattelisten for 2006 står Alanzinho oppført med 466.100 kroner i inntekt. Lagkameratene Daniel Nannskog og Veigar Pall Gunnarsson står oppført med henholdsvis 882.108 og 723.935 i inntekt.

Drømmer om å spille i større liga

Mindre profilerte Stabæk-spillere som Tom Stenvoll og Morten M. Skjønsberg har oppgitte inntekter på henholdsvis 426.035 og 549.478.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer