Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alanzinho krever mer i lønn

Kan være på vei vekk fra Stabæk.

Alanzinho kan være på vei vekk fra Stabæk. Den brasilianske kantspilleren (24) krever mer i lønn.

- Alanzinho har en latterlig dårlig kontrakt som ble inngått for tre år siden. Da var han en ukjent spiller, både i Brasil og Norge. I dag er Alanzinho en av de beste spillerne i Norge, sier agent Marcelo di Almeida til Aftenposten.

Målscorer og arkitekt

Alanzinho scoret fem mål  i løpet av 26 seriekamper for Stabæk sist sesong. I tillegg var han arkitekten bak en rekke scoringer. Det har fått både norske og utenlandske klubber til å fatte interesse.

- Vi skal forhandle en ny kontrakt som må gi Alanzinho et dramatisk lønnshopp fra dagens kontrakt. Hvis ikke er han ferdig i Stabæk. Vi har kontakter med flere klubber i Norge, Tyrkia, Sverige, Italia, Tyskland, Frankrike og Brasil, sier di Almeida.

I skattelisten for 2006 står Alanzinho oppført med 466.100 kroner i inntekt. Lagkameratene Daniel Nannskog og Veigar Pall Gunnarsson står oppført med henholdsvis 882.108 og 723.935 i inntekt.

Drømmer om å spille i større liga

Mindre profilerte Stabæk-spillere som Tom Stenvoll og Morten M. Skjønsberg har oppgitte inntekter på henholdsvis 426.035 og 549.478.

MISFORNØYD: Stabæks midtbaneelegant Alanzinho har dårligere lønn enn spillere det er naturlig å sammenligne ham med. Nå krever han mer penger. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX
MISFORNØYD: Stabæks midtbaneelegant Alanzinho har dårligere lønn enn spillere det er naturlig å sammenligne ham med. Nå krever han mer penger. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX Vis mer

Alanzinho sier selv han er blitt glad i Stabæk, men at alt avhenger av de kommende kontraktsforhandlingene.

- Det er en klubb som har hjulpet meg mye og som jeg er svært glad i. Men jeg må tenke på min fremtid, og jeg har alltid drømt om å spille i en av de store ligaene. Alt vil avhenge av forhandlingene med Stabæk, og jeg håper på en god løsning, sier Alanzinho til NRK.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media