Alanzinho trist etter brudd i forhandlingene

- Jeg vil bare spille fotball.

(Dagbladet.no): Stabæk og Alanzinho kom ikke til enighet i forhandlingene om ny kontrakt i kveld. Stabæk hadde satt siste frist i dag, og nå er Alanzinho usikker på om det blir nye forhandlinger.

- Jeg tror kanskje det er for seint, sier han til Dagbladet.no.

Brasilianeren sier han synes det er trist at det ikke ble en løsning i kveld.

- Stabæk har veldig bra for meg de årene jeg har vært her. Jeg liker klubben og spillerne veldig godt.

- Vanskelig

Den lille ballkunstneren har kontrakt ut sesongen, men om ikke Stabæk selger ham til sommeren, kan han forlate dem gratis til høsten.

I mellomtiden frykter Alanzinho at uenigheten om kontrakten kan gå ut over spilletiden hans i klubben.

- Det er vanskelig. Jeg vet ikke om jeg skal spille eller ikke. Jeg må snakke med treneren. Jeg vil bare spille fotball, sier Alanzinho.

IKKE LIKE BLID: Alan Carlos Gomes da Costa er gjerne en blid fyr. Men i kveld var han trist etter brudd i kontraktsforhandlingene med Stabæk. Foto: Hans Arne Vedlog
IKKE LIKE BLID: Alan Carlos Gomes da Costa er gjerne en blid fyr. Men i kveld var han trist etter brudd i kontraktsforhandlingene med Stabæk. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer

2,8 millioner

Men han vil altså ikke «bare spille fotball» for hvilken lønn som helst. Det er ikke så mange som ville vært deppa etter å ha fått et tilbud om tett oppunder tre millioner kroner i årslønn.

TV 2 Sporten erfarer at det endelige lønnstilbudet fra Stabæk skal ha vært på 2,8 millioner. Alanzinho skal på sin side ha krevd ekstraytelser i tillegg til lønningene, og det skal være der partene ikke har kommet til enighet.

Det har foreløpig ikke lyktes Dagbladet.no å komme i kontakt med Stabæks sportsdirektør Lars Bohinen eller trener Jan Jönsson.

• Stabæk spiller hjemme mot Lillestrøm klokka 20 søndag kveld.

Alanzinho trist etter brudd i forhandlingene