Albert (75) nøt løperjentene

- Dette er for voldsomt. Hvem andre er det som får nesten 40.000 damer løpende mot seg, råflirte Oslos gamleordfører Albert Nordengen. Han brukte 75-årsdagen sin lørdag til å gi appelsiner, saft og klemmer til deltakerne i Grete Waitz-løpet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hovedstaden var full av kvinner i alle aldre og fasonger som var kommet i busslaster fra hele landet for å delta i løpet i Oslo. I år ble løpet arrangert for 15. gang, og som vanlig gikk starten fra Frognerparken, videre gjennom gatene og endte ved Bislett stadion. Til sammen deltok 36.000 jenter.

Grete Waitz på besøk

På gatehjørnet utenfor leiligheten sin sto dagens jubilant. Gamleordføreren i Oslo, Albert Nordengen, fikk stor oppmerksomhet fra løperjentene og musikanter fra hjembygda Våler i Østfold. Storsjarmøren nøt hvert eneste smil og hver eneste klem han fikk.

- Jeg fikk besøk av Grete Waitz tidligere i dag, og fikk denne oransje genseren og capsen, fortalte han stolt. Oslopatrioten mener løpet er en kjempegod reklame for byen.

- Tenk hvor mye dette betyr for byen. Jentene legger igjen masse penger, får gode minner fra Oslo, og så møter de oss kjekke gutta fra Oslo, humret han.

(NTB)

<B>FORNØYD - Se så vakkert det er med alle damene, utbrøt Albert Nordengen. Han ga en god klem til Grete Mosbakk, som gratulerte 75-årsjubilanten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer