Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Alberto har vært spilleklar i en måned

Pappa Aquilani skjønner ikke hvorfor Benitez vraker sønnen.

KLAR FOR DEBUT: Alberto Aquilani er ventet å gjøre sin første Liverpool-kamp fra start mot sine landsmenn fra Fiorentina i morgen kveld. Midtbanespilleren har hatt en tøff start på Anfield-karrieren.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS
KLAR FOR DEBUT: Alberto Aquilani er ventet å gjøre sin første Liverpool-kamp fra start mot sine landsmenn fra Fiorentina i morgen kveld. Midtbanespilleren har hatt en tøff start på Anfield-karrieren.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS Vis mer

||| (Dagbladet): Alberto Aquilani ble av mange sett som mannen som kunne erstatte Xabi Alonso i Liverpool da han ble hentet fra Roma i sommer.

25-åringen har blitt spådd en lys framtid i England, og John Arne Riise var en av dem som skrøt stort av midtbanespilleren. Men en frustrert Aquilani har måttet slite i sine første måneder på Anfield.

Skader må ta mye av skylda for den vanskelige starten, men selv etter at han gjenopptok full trening 21. november, har han bare fått noen skarve minutter av manager Rafa Benitez.

Det skjønner faren Claudio Aquilani lite av.

Frisk i en måned
- Alberto er spilleklar, og det har han vært i mer enn en måned. Han føler seg bra, og skaden har sluppet taket. Den eneste måten han kan komme i full form på er å spille flere minutter, sier Aquilani ifølge Guardian.

- Han er desperat etter å få England-karrieren i gang. Han har vært veldig frustrert, først på grunn av skaden, og deretter fordi han ikke har blitt tatt ut på så lenge. Selvfølgelig er han ikke glad for å vente så lenge på å bli involvert, sier Claudio.

Det er ventet at Aquilani vil få sin debut fra start i Liverpools betydningsløse Champions League-kamp mot Fiorentina i morgen. Kilder nær spilleren avviser at italieneren er misfornøyd med situasjonen.

- Alberto forstår fullt og helt hvorfor manageren ikke vil risikere å bruke ham, og at en for tidlig tilbakekomst kan føre til en mye lenger periode utenfor banen. Han er selvfølgelig desperat etter å spille, men han vet han må være forsiktig. Forholdet hans til hele staben i Liverpool, inkludert Benitez, er strålende, sier kilden til Guardian.

Trives i byen
Claudio Aquilani er ansatt i det medisinske apparatet i guttens gamleklubb Roma, og har i det minste et profesjonelt alibi når han snakker utålmodig på vegne av sønnen.

Han hevder sønnen stortrives utenfor banen i Liverpool, men at mangelen på spilletid er et problem.

- Jeg vet ikke hvilke grunner Benitez har for å ha valgt å ikke bruke ham siden han kom tilbake fra skaden. Det er et spørsmål Alberto må stille seg. Han må overbevise manageren om at han må spille. Jeg kjenner ikke til at Benitez skal ha noen særlig motivasjon til å unngå ham, sier Claudio Aquilani.

Alberto Aquilani kostet rundt 20 millioner pund da han skrev under i august.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media