FALT STYGT I KITZBÜHL: Daniel Albrecht pådro seg alvorlige skader og havnet i koma etter krasjet på bildene over i 2009. Nå har han skadet kneet på utfortrening. Foto: REUTERS / Leonhard Foeger / NTB SCANPIX
FALT STYGT I KITZBÜHL: Daniel Albrecht pådro seg alvorlige skader og havnet i koma etter krasjet på bildene over i 2009. Nå har han skadet kneet på utfortrening. Foto: REUTERS / Leonhard Foeger / NTB SCANPIXVis mer

Albrecht til sykehus med alvorlig kneskade

I 2009 lå han tre uker i kunstig koma.

Den sveitsiske alpinisten Daniel Albrecht pådro seg en alvorlig skade i det venstre kneet etter et uhell under utfortrening i Lake Louise torsdag.

Albrecht ble umiddelbart fraktet i helikopter til sykehus i Calgary. Der ble det konstatert at sveitseren har pådratt seg alvorlig skade i kneet.

29-åringen hadde ikke konkurrert i utfor eller super-G på nesten fire år etter et uhell i Kitzbühel i 2009. Den gangen ble Albrecht holdt i kunstig koma i tre uker etter å ha pådratt seg hode- og lungeskader.

I 2010 gjorde Albrecht comeback i alpinbakken. Siden har han bare deltatt i fartsdisiplinene i utfor og superkombinasjon under ett renn i januar 2011.

(NTB-AFP)